Haiderabad beste reistijd

Het weer in Haiderabad

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Haiderabad te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Haiderabad? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Haiderabad

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

De gemiddelde temperatuur en neerslag in Oost-India:


De beste reismaanden voor Haiderabad zijn december t/m februari. Na de aangename zonnige dagen van deze wintermaanden valt er een verstikkende deken over het land. De droge hitte houdt aan tot mei, maar de moessonregens die dan volgen brengen alleen nattigheid en geen verkoeling.


Reisadvies
Voor Haiderabad geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
26 januari Dag van de Republiek, 15 augustus Onafhankelijkheidsdag, 2 oktober Viering Geboortedag Mahatma Gandhi.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Haiderabad

Beste foto's & tips van Haiderabad

'152105' door herman010 '152105' door herman010

IndiaHaiderabad

IndiaHaiderabad

Indiaase schone

herman010

Tijdens een bezoekje aan het Golconda Fort in Hyderabad kwam ik dit prachtige meisje tegen

'256671' door yuri '256671' door yuri

IndiaHaiderabad

IndiaHaiderabad

Kinderarbeid

yuri

Kinderarbeid komt helaas nog in veel landen voor. Dat weet je, maar als je het dan met eigen ogen ziet (hier in Hyderabad) dan maakt dat wel indruk. Het jongetje keek niet op of om, hij leek zelfs apatisch. Misschien dat dat nog de meeste indruk op me maakte.

'74677' door karen78 '74677' door karen78

IndiaHaiderabad

IndiaHaiderabad

En nog een Indiër...

karen78

Deze man heeft wat mij betreft een echte karakterkop met zelfs een (denk ik) ongewild arrogante blik

Laat kaart zien