Goa

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Mooi en rustig strand.

Goa,
India


De 30 miljoen goden van India (en dankzij de Portugezen die ene van ons) hebben Goa toebedeeld met een prachtig en vruchtbaar binnenland en een schitterende kust met fantastische stranden.

Helaas is een groot deel van die stranden inmiddels verziekt door het massatoerisme, met de daarbij behorende criminaliteit, zuipengelsen en aso-russen met maffiaconnecties.

Gelukkig zijn er ook nog plekken waaraan dit soort zaken voorbij zijn gegaan, zoals Agonda Beach, 8 km ten noorden van het beroemde strand van Palolem. Hier vind je langs het 3 km lange strand eenvoudige hutjes afgewisseld met strandrestaurantjes.

Accommodatie is er vanaf ca. INR 500 voor een hele basic hut tot INR 4000 voor een fancy designhut met warm en koud water. Wij hebben erg prettig overnacht bij [b]Om Sai Beachhuts[/b] voor INR 1200 (18 Euro) per nacht, meer naar achteren gelegen hutten zijn goedkoper maar missen het uitzicht op de zonsondergang, de springende dolfijnen, de jagende visarenden en de voorbijvliegende Kingfishers.

Klik hier voor de [url="http://www.agondagoa.com/index.html" target="_blank"][u]Om Sai website[/u][/url]


Baas Gaurav wil graag even je stem horen bij reserveren dus even bellen en daarna bevestigen per e-mail. Zijn manus van alles Nilesh, de lachende mandarijn, kan alles voor je regelen van WC papier tot het huren van een scooter. Moet je geld hebben: Nilesh start de brommer en binnen een kwartier sta je bij de geldautomaat in Canacona.

Je komt in Agonda door de trein te nemen naar Canacona en dan een kwartier met de Rickshaw of door te vliegen op Vasco da Gama Dabolim Airport en dan een uur met de taxi (INR 1000).

Alvast even kijken, klik dan hier voor [url="http://www.columbusmagazine.nl/azie_en_midden-oosten/india/goa/reisreporter/fotos/234983.html" target="_blank"][u]Foto 1[/u][/url] en [url="http://www.columbusmagazine.nl/azie_en_midden-oosten/india/goa/reisreporter/fotos/235098.html" target="_blank"][u]Foto 2[/u][/url] en [url="http://www.columbusmagazine.nl/azie_en_midden-oosten/india/goa/reisreporter/fotos/237576.html" target="_blank"][u]Foto 3[/u][/url]