Goa

Goa is de kleinste deelstaat van Goa heeft tal van oude forten, tempels en mooie stranden te bieden. Waar er in de vorige eeuw voornamelijk hippies naar Goa kwamen om de goede 'vibes' op te snuiven, daar is het vandaag de dag voor iedereen aantrekkelijk om dit deel van het land te bezoeken. Goa ligt in het westen van Goa aan de Arabische Zee, wat onderdeel is van de Indische Oceaan. Het bekendste strand van Goa ligt in het noorden en heet Calangute. Andere mooie plekjes aan de kust zijn Candolim, Baga, Anjuna en Miramar.

Informatie over Goa

Beste foto's & tips van Goa

'337108' door doppie '337108' door doppie

IndiaGoa

IndiaGoa

'Got My Mojo Working'

doppie

Ik vraag me al heel lang af wat een 'Mojo' is, er zijn weet ik hoe veel songs waarin dat begrip voorkomt. Zou dit de oplossing zijn: het is de naam van het landbouwwerktuig waarmee in Azië het modderwater in de rijstvelden wordt omgeploegd. Of zou een 'Mojo' een ander woord voor 'sukkel' zijn ? Ik zie het ventje in het rode shirt heel zachtjes zingen: 'I've got my.........'

'296718' door Bowral '296718' door Bowral

IndiaGoa

IndiaGoa

Strandbal

Bowral

Als de zon ondergaat in Goa ben je niet de enige op het strand. Honderden Indiërs nemen nog een laatste duik in de zee, anderen hebben meer oog voor de zonsondergang. Echter, niet alleen het strand is een verblijf waard, maar ook het achterland heeft veel te bieden.

'485928' door gorke '485928' door gorke

IndiaGoa

IndiaGoa

Verkopen, Goa

gorke

Goa is de kleinste deelstaat van India. In tegenstelling tot de rest van India was Goa een Portugese kolonie. Als enige staat in India leven er katholieken. Een plek waar al decennia lang mensen van over de hele wereld naartoe komen om te genieten van zon, zee en strand. Goa grenst in het noorden aan de deelstaat Maharashtra en in het zuiden aan Karnataka. Het is er heerlijk toeven na een rondreis door India. Op de stranden zijn veel verkoopsters die je graag wat willen verkopen zoals deze aardige dame ze wilde mij een mooie sari verkopen wat overigens niet gelukt is.

Laat kaart zien

Laatste Goa artikelen

Door: Marianne Hin
Yogalocatie 2: India

India is een land dat bekend staat om haar spiritualiteit en diversiteit. De Indiërs richten zich op alle vormen van yoga. Ook alternatieve geneeswijzes zijn erg populair.

India is een land dat bekend staat om haar spiritualiteit en diversiteit. De Indiërs richten zich op alle vormen van yoga. Ook alternatieve geneeswijz...

IndiaGoa