Kaukasus gebergte reisblogs

Meer Wintersport informatie Georgie / Europa

smilingfred was er (tot 18 nov 2009) Gepost op 18 nov 090 reacties

Meer informatie over Winter in Georgië / Europa

Berg ski en wintersport plaatsen!
De twee belangrijkste wintersport gebieden in Georgië zijn, Gudauri welke is gelegen op relatief korte afstand van het vliegveld van Tbilisi in de Caucasus bergen en Bakuriani in het andere gedeelte van de Caucasus bergen.Beiden bieden het volledige scala en faciliteiten aan voor alle skiërs.
Langlaufen, Snowboarden en ski treks zijn excellent te noemen en worden aangevuld door middel van alle services zoals huur van materialen die voldoen aan de internationale standaards.

Bakuriani is voor kinderen en voor families:
Bakuriani is de beste plaats voor families en kinderen alwaar ze kunnen genieten van elk type van sneeuwpret en entertainment zoals : paardrijden, sleetje rijden, schaatsen en snow-cars of gewoon wandelen in de naaldbomen bossen
Maar deze plaats is ook beroemd als bergski oord. Internationale wedstrijden worden hier sinds jaren gehouden. Bakuriani is gelegen op het noordelijk gedeelte van het gebied met de naam Trialeti en wel op 1700 meter hoogte boven zeeniveau. De temperatuur is aangenaam. In de zomer gematigd warm en in de winter gematigd mild.

Gudauri gelegen aan de voet van de hoogste Europese bergen.
Deze wintersport plaats biedt alle mogelijkheden voor genieten in de wintersport aan, voor alle skiërs van eenvoudige - tot moeilijke pistes. Maar ook voor langlaufers, Snowboarden en ski treks zijn er excellente mogelijkheden. Deze Caucasus bergen zijn de hoogste van Europa en reiken tot boven de 5000 meter hoog. Via heli skiën kunt U skiën tot wel op 4200 meter hoog. Dus sneeuwzeker!


Gudauri - Berg wintersport oord.
Gudauri, is het belangrijkste skigebied in Georgië en is gelegen op een hoogte van 2196 meter boven zeeniveau. Door zijn unieke ligging ben je verzekerd van een heleboel zonneschijn en van goede sneeuwcondities gedurende het hele ski seizoen. (december - midden april) Gudauri kent excellente afdalingen en ongeëvenaard in de hele Caucasus.
Alle soorten van skiërs zijn welkom. Voor de ervaren skiër biedt Gudauri de slalom, de reuzen slalom, super - en speed skiën. De hoogste lift brengt skiërs naar de top van de Kudebi Berg gelegen op 3007 meter. De nummer -1- prioriteit van Gudauri is om u royale mogelijkheden op het gebied van off-piste aan te bieden. Heli skiën is ook een van Gudauri’s kenmerkende mogelijkheden en biedt de skiërs de mogelijkheid tot de fijnste poeder sneeuw in e Caucasus bergen. Via de helikopters bieden de bergen aan de skiërs de unieke ervaring om gebruik te maken van de sublieme afdalingen en pistes van Europa, op hoogtes tussen de 1500 en 4200 meter hoogte boven zeeniveau.
.

De beste tijd om te skiën in Georgië / Europa is vanaf December tot ½ april..
Ga voor uitgebreide informatie naar de internetsite van.www.georgianholidays.com

18.11.2009

smilingfred Positie 29881 (0 p.) Lid sinds 27-10-2009 Foto's en tips: 17 Blogs: 53 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Vietnam duurzaam toerisme
0 2
Gepost op 05 januari
Vietnam Centraal Vietnam
Vietnam van Noord naar Zuid
4 2
Gepost op 30 november
Vietnam
Voroneszh centraal Rusland vakanties
4 1
Gepost op 17 oktober
Rusland Centraal Rusland

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.