Puerto Galera

Foto door Reisreporter Fotografie1234

Ten zuiden van Manilla ligt het dorpje Pagsanjan, vooral bekend vanwege zijn watervallen. Met een boot kun je een ritje langs de watervallen door het oerwoud maken. Deze start in Pagsanjan en eindigt in Cavinti.

Informatie over Puerto Galera

Beste foto's & tips van Puerto Galera

'955052' door Fotografie1234 '955052' door Fotografie1234

FilipijnenPuerto Galera

FilipijnenPuerto Galera

Iets minder weer.

Fotografie1234

Tijdens onze eerste vakantie week was het weer niet zo. Het regende veel en er was veel mist. In manilla waren er zelf overstromingen door de cycloon' Josie'. Gelukkig knapte het bij ons op het eiland Puerto Gallera na een week op en hebben we 2 weken toch zon gehad en mooi weer. Deze foto is gemaakt toen wij onderweg waren naar de Tamaraw waterfalls.

'956414' door Fotografie1234 '956414' door Fotografie1234

FilipijnenPuerto Galera

FilipijnenPuerto Galera

Mangyan Man-Puerto...

Fotografie1234

De foto is gemaakt op het eiland Puerto Galera in de Filipijnen. Je hebt daar een mangyan village waar de mensen leven in de natuur, ze maken mantjes en souveniertjes om geld mee te verdienen. Zelf wonen ze ook in rieten huisjes. Geen luxe spulletjes hier, back to the basics in de natuur leven. Want zoals ze zelf zeggen: ''Earth doesn't belong to us. We belong to Earth." Ik maakte een foto van deze man en vroeg naar zijn leeftijd hij zei dat hij 110 was. Zelf vind ik dat hij voor 110 jaar erg gave benen heeft. Maar wie weet. Veel Filipijnse mensen zien er jonger uit dan ze echt zijn. Misschien is hij wel dementerend? Of misschien weet hij zijn leeftijd gewoon niet? Ik heb het 2x gevraagd en 2x zei hij dat hij 110 was. Hierheen gaan heeft voor mij heel veel indruk gemaakt. Mocht je hier ooit komen neem dan kinderkleding/kleding mee dat hebben ze echt nodig. Wij hadden snoepjes en koffie zakjes mee daar waren ze overigens ook heel gelukkig mee. :)

'955053' door Fotografie1234 '955053' door Fotografie1234

FilipijnenPuerto Galera

FilipijnenPuerto Galera

De opklaring, de zon.

Fotografie1234

Hierbij een uitzicht op de zee en de palmbomen op het eiland Puerto Gallera. De zon breekt door en schijnt precies op het stuk land op de foto.

Laat kaart zien