Mindanao eiland beste reistijd

Het weer op Mindanao eiland

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Mindanao eiland te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is op Mindanao eiland? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Mindanao eiland

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Mindanao eiland:
Schrap juni t/m september uit je reisagenda en je vermijdt op de Mindanao eiland zowel het regen- als het tyfoonseizoen. December t/m mei kun je makkelijk laten staan, want deze maanden brengen koele en droge dagen.


Reisadvies
Het wordt ontraden te reizen naar west-, centraal- en zuid-Mindanao en de eilanden van de Sulu archipel.   Wees in de rest van het land waakzaam. (mei 2010)

Feestdagen
9 april Bataan Dag, 12 juni Onafhankelijkheidsdag, 30 november Bonifacio Dag, 30 december Rizal Dag.


Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement.

Informatie over Mindanao eiland

Beste foto's & tips van Mindanao eiland

'89812' door wilko '89812' door wilko

FilipijnenMindanao eiland

FilipijnenMindanao eiland

Anemoonvis

wilko

Nog een keer een foto van mijn favoriete vis :-) In de zee bi j de filipijnen kom je ze veel tegen en ze blijven lekker bij hun anemoon zitten dus je hoeft er ook niet achteraan!

'102686' door wilko '102686' door wilko

FilipijnenMindanao eiland

FilipijnenMindanao eiland

Jeepney!

wilko

Het bekende vervoersmiddel in de Filipijnen. In eerste instantie werden oude amerikaanse legerjeeps uit de 2e wereldoorlog gebruikt en verbouwd. De nieuwe versie komt gewoon uit een filipijnse fabriek!

'117488' door wilko '117488' door wilko

FilipijnenMindanao eiland

FilipijnenMindanao eiland

Anemoonvis!

wilko

een anemoonvis verdedigt zijn anemoon zonder angst. Als je te dicht bij komt zijn ze niet te beroerd om je even diep in de ogen te komen kijken.. daardoor leuke vissen om te fotograferen

Laat kaart zien