Wildlife

Hier word je wild van!

Gepubliceerd: 13 apr 2019 | Wildlife 0
Yes, ons nieuwste boek is uit. In hét wildlifeboek van 2019 zetten wij 15 wildlife-ervaringen weg van de massa voor je op een rijtje. Kan jij niet wachten? Je kunt je nu inschrijven, voor de snelle beslissers hebben we nog een leuke verrassing. 

Je kunt het nieuwe wildlifeboek nu bestellen! 

De kracht van de natuur is overweldigend. En een belangrijke reden waarom wildlife-ervaringen bovenaan de bucketlist van veel reizigers staan. Voor de bijzonderste wildlife-ervaringen moet je dan ook nét iets meer moeite doen dan andere dierenliefhebbers. 

Ter inspiratie voor jouw volgende natuurreis hebben we daarom onze 15 favoriete wildlife-ervaringen samengebundeld in 196 pagina's dikke full-colour fotoboek. Ga snorkelen met reuzenmanta's in de Pacific, speur naar gorilla's in de jungle van Gabon en ontdek de mooiste safarigebieden van Afrika. 

Ben jij een echte wildlifeliefhebber? Bestel dan vóór maandag 22 april het wildlifeboek en ontvang gratis de Wildlifeplanner pocket t.w.v. €12,35 erbij!

Handig om te weten: het Wildlifeboek 2019 wordt vanaf 17 april geleverd. Hierna kun je je dus heerlijk vergapen aan de prachtige foto’s. 

Je bestelt het wildlifeboek hier. Veel plezier ermee!
 

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Picture perfect. Zo word jij een topfotograaf!

Denk jij weleens als je door ons magazine bladert, hoe doen ze het toch die Columbus Travel-fotografen? Dan hebben wij goed nieuws, ze willen hun tips & tricks met je delen.

Denk jij weleens als je door ons magazine bladert, hoe doen ze het toch die Columbus Travel-fotografen? Dan hebben wij goed nieuws, ze willen hun tips...

Get this party started: dit vliegveld heeft nu een DJ booth

Een tussenstop een vervelende onderbreking van je reis? Say no more, aldus Dubai. Op het Dubai International Airport dans je je houten billen, stijve benen en stroeve heupen van je vlucht weer soepeltjes los op de deuntjes van DJs.

Een tussenstop een vervelende onderbreking van je reis? Say no more, aldus Dubai. Op het Dubai International Airport dans je je houten billen, stijve...