Hier word je wild van! image Hier word je wild van! image Hier word je wild van! image
lkoedam

Hier word je wild van!

Yes, ons nieuwste boek is uit. In hét wildlifeboek van 2019 zetten wij 15 wildlife-ervaringen weg van de massa voor je op een rijtje. Kan jij niet wachten? Je kunt je nu inschrijven, voor de snelle beslissers hebben we nog een leuke verrassing. 

Je kunt het nieuwe wildlifeboek nu bestellen! 

De kracht van de natuur is overweldigend. En een belangrijke reden waarom wildlife-ervaringen bovenaan de bucketlist van veel reizigers staan. Voor de bijzonderste wildlife-ervaringen moet je dan ook nét iets meer moeite doen dan andere dierenliefhebbers. 

Ter inspiratie voor jouw volgende natuurreis hebben we daarom onze 15 favoriete wildlife-ervaringen samengebundeld in 196 pagina's dikke full-colour fotoboek. Ga snorkelen met reuzenmanta's in de Pacific, speur naar gorilla's in de jungle van Gabon en ontdek de mooiste safarigebieden van Afrika. 

Ben jij een echte wildlifeliefhebber? Bestel dan vóór maandag 22 april het wildlifeboek en ontvang gratis de Wildlifeplanner pocket t.w.v. €12,35 erbij!

Handig om te weten: het Wildlifeboek 2019 wordt vanaf 17 april geleverd. Hierna kun je je dus heerlijk vergapen aan de prachtige foto’s. 

Je bestelt het wildlifeboek hier. Veel plezier ermee!
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.