Limpopo

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Parels van de Limpopo

Limpopo,
Zuid-Afrika


Wat eens het noordelijkste deel van “die ou Transvaal” was heet nu Limpopo. Ver van de druk bezochte nationale parken liggen vier unieke locaties waar je Zuid-Afrika kunt ervaren zoals je verwacht. Betoverende landschappen, een ongelooflijke rijke natuur en een unieke cultuur.

Met Parels van Limpopo reist u langs een kralenketting van de mooiste locaties waar rust en ruimte samengaan met bijzondere en zeer comfortabele accommodaties: En het is maar 5 uur rijden vanaf Johannesburg en eens iets anders dan de standaard routes die worden aangeboden, en wil je hier heen neem een 4WD anders wordt het zware rit en dat kan ik weten met een Mercedes 180A op pad.

Kololo en bijna Nederlands enclave biedt een kans om de Big Five te zien samen met Brock,

Mopane Bush Lodge ligt aan de rand van het Mapungubwe Reservaat "hier ben ik niet geweest en ik kan mijzelf nog voor mijn hoofd slaan, maar ja tijdgebrek".

Leshiba is als een verborgen, romantische vallei in het hart van de Soutpansbergen met Peter & Katherine de perfecte gastheer en vrouw en Joyce de kok.

In Mahdi a Thava maak je kennis met de Venda en Tsonga cultuur en vergeet niet om een tour te maken naar bijvoorbeeld "Fundudzi Lake ", met al zijn legendes, vraag dat maar aan Marcella, een Nederlandse die hier haar hart heeft liggen.