Victoria watervallen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Victoria Falls met regenboog

Victoria watervallen,
Zimbabwe


Bij de Victoria Watervallen kun je regelmatig regenbogen zien, door het opspattende water wat het zonlicht breekt. Tegenover de Vic Falls ligt het kleinste tropische regenwoud ter wereld, slechts 2 km lang en zo'n honderd meter breed. Tijdens hoog water kun je ook eigenlijk niet dichtbij de watervallen komen zonder kletsnat te worden.

Ik heb nog een vraag: is er nog iemand hier die van plan is om dit jaar hierheen te gaan?
Ik heb een luxe arrangement “gewonnen” in Zimbabwe; een nacht voor 2 personen in Gorges Lodge, gelegen 250 meter boven een kloof van de Zambezi-rivier, nabij Victoria Falls. (inclusief diner, bed&breakfast en transfers van en naar VF-airport).
Echter ik ben er net geweest, niet van plan om daarvoor er dit jaar weer heen te gaan.
Het arrangement (waarde ca. € 400) is alleen geldig als je een reis boekt met 2 personen via Zimba Safaris (www.zimbasafaris.com) t/m 31-05-2015 en van 1-11-t/m 15-12-2015.

Dus mochten er onder de ReisReporters hier wel mensen serieus geïnteresseerd zijn om dit jaar naar Zimbabwe te gaan, en misschien de booking bij Zimba Safaris te overwegen, dan stel ik graag mijn voucher ter beschikking en hoop er iemand een groot plezier mee te kunnen doen.