Koutammakou beste reistijd

Het weer in Koutammakou

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Koutammakou te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Koutammakou? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Koutammakou

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Koutammakou:Het is kiezen of delen bij het plannen van een reis naar Koutammakou: hitte, zandstormen, of regen. In februari en maart brand je zo goed als weg op het Koutammakoulese aardoppervlak. De aansluitende regenperiodes van april tot juni en oktober tot november maken de reisomstandigheden er niet beter op. De beste tijd is uiteindelijk van december tot februari, ondanks de door stof gevulde lucht die de Harmattanwind met zich meebrengt. 


Reisadvies Koutammakou: is Koutammakou veilig?

Check de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
13 januari Bevrijdingsdag, 27 april Onafhankelijkheidsdag, 24 september Viering van de Mislukte Aanval op Lomé.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Koutammakou

Laat kaart zien