Réunion vaccinatie

Ongeacht je verblijfsduur worden vaccinaties tegen DTP en hepatitis A aanbevolen en als je geen (vaccinatie tegen) mazelen hebt gehad wordt ook deze aangeraden. Bij een verblijf van langer dan drie maanden is het verstandig om je in te laten enten tegen hepatitis B en buiktyfus.
Bescherm je verder goed tegen muggenbeten. Er komt namelijk dengue voor op het eiland. 

Informatie over Réunion

Meer Réunion inspiratie

'456981' door viclo '456981' door viclo

RéunionPiton de la Fournaise

RéunionPiton de la Fournaise

Hoog

De weg naar de vulkaan is ook al een pareltje met geweldige uitzichten. De verandering van landschappen zijn fenomenaal. Ook het weer is even grillig als het landschap; het ene moment stralend blauwe hemel en even verder verdwijn je volledig in de wolken.

'456695' door viclo '456695' door viclo

RéunionSaint-Denis

RéunionSaint-Denis

Waterval

Bassin La Paix. Na een korte afdaling door het bos kom je op deze bijzondere plek. We hadden het paradijs voor ons alleen,magisch.

'532990' door Hns '532990' door Hns

RéunionPiton de la Fournaise

RéunionPiton de la Fournaise

Formica Leo, Enclos..

De Formica Leo is een vulkaanmond op de flank van de Piton de la Fournaise, de actieve vulkaan die het eiland Réunion heeft gevormd. Het beste uitzicht heb je van op de Pas de Bellecombe. een wandelpad brent je langs de Formica Leo naar de top van de Piton de la Fournaise. De wandelaars op de rand van deze vulkaanmond geven een idee van de grootte ervan.

Laat kaart zien

Laatste Réunion artikelen

Met onze reisgids Réunion ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en artikelen.