Etosha

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Etosha image

Etosha

Etosha
Namibië
Akraai

Over Etosha

Hoi Allen,

Met een woord Etosha beschrijven, GEWELDIG! We zijn vier nachten in Etosha geweest en eigenlijk is dat veels te kort. We hebben veel wild gezien en ook vele soorten vogels. Inmiddels zitten we al over de 100 vogelsoorten. Van alle dieren die voorkomen in Etosha, hebben we alleen de luipaard en cheetah helaas niet gezien, maar de rest in grote getalen, zoals leeuwen, olifanten, giraffe, springbokken, neushoorns, impala's, zebra's, gnoe's, etc... De Kori Bustard (grote trap) en de Maraboe hebben we ook gezien. Om jullie te overtuigen hebben we eindelijk wat foto's weten te plaatsen.

De enige minpunten tot nu voor ons waren dat er een kolonie mieren over de tent liepen en dat we 's morgens wakker werden met een kakkerlak in de tent! Toch blijft Namibie erg mooi en leuk! :)

We zijn nu op de helft, we zijn nu in Tsumeb en we gaan op weg naar Divunda in de Capri strook. Daar zullen we weer hele andere diersoorten gaan ontdekken die we tot nu toe nog niet hebben gezien, zoals nijlpaarden en krokodillen en vele andere soorten vogels. 4 nachten blijven we in Divunda om vervolgens richting Kasane te gaan in Botswana. Tegen de tijd dat we daar naar toe gaan, hebben we waarschijnlijk wel weer een berichtje geschreven.

Groet,
wij

PS helaas kunnen we geen foto's plaatsen vanwege de trage interverbinding