mbest

profiel mbest

Naam

Meryn Best

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

28 september 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Fav. stad

Rotterdam

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

 

1 reactie(s) bij "mbest"

  • profile image comment

    Beste Meryn, Helaas hebben we je foto 'Olifantenknuffel' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een huisdier te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door REDACTIE • geplaatst op 2012-05-07 10:05:18

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'356924' door mbest '356924' door mbest

LaosLuang Prabang

LaosLuang Prabang

Kapper in Luang...Pra

mbest

In 2011 hoorde ik op een reis door zuid Laos (omgeving Pakse) een mooi verhaal van onze gids aldaar. Alle Laotiaanse dames die haar haren ongekleurd en lang houden krijgen de kappers- en shampookosten vergoed van de overheid. Zo wil de overheid het beeld van Laos zo authentiek mogelijk houden. Dat geeft toch weer een hele nieuwe dimensie op mijn foto uit 2006 genomen te Luang Prabang waar een dame een shampoobeurt krijgt bij de lokale kapper.

'356952' door mbest '356952' door mbest

ThailandNoord Thailand

ThailandNoord Thailand

Monnik met Waaier

mbest

Omdat ik vaak door Thailand reis met tourtjes gericht op de locals zie ik veel tempels. Elke tempel heeft wel een unieke eigenheid waarom het voor de Thai de moeite waard is om te bezoeken. Niet alle tempels zijn altijd even enerverend maar soms wordt je geraakt door die kleine dingetjes die je vakantie groot maken. Zo was er in Wat Sela Rattana Papphataram, een tempel in de regio Lampang, een onuitputbare monnik die met veel passie de schatten van de tempel toonde. Hier toont hij een schitterende waaier in het kleine museumpje naast de tempel.

'356931' door mbest '356931' door mbest

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Biertje bij...zonsond

mbest

Het plaatsje Ao Nang in de regio Krabi is een uitstekend uitgangspunt om de Andamanse kust te bezoeken. Omdat de kustlijn nog niet bevolkt is door speedboten en bananen is het ook hier op het strand heerlijk vertoeven. 's Avonds is het heerlijk genieten van een koel biertje in afwachting op de uitstekende bereiding van een vers gevangen visje.