Sierra Centraal

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Sierra Centraal image

Sierra Centraal

Sierra Centraal
Ecuador
Schenkel

Heetwaterbaden

Deze titel duidt op een dag in Banos waar wij een hele dag vrij hadden om tegaan en testaan waar we wilde.Deze morgen bij het ontbijt besloten eerst naar een van de warmwaterbaden tegaan dat leek ons wel wat .Er lag een warmwaterbad vlakbij onze Hostel eigenlijk alleen de straat uitlopen.Er was ons verteld badkleding mee of daaraan trekken wij besloten voor dat laatste.
Bij de kassa moesten we 1 doller PP betalen en 1 dollar voor een handdoekje dat zo klein en dun was dat als je een been had afgedroogt al nat was.
Er werd ons verteld dat je eerst onder de douche moest voor ons geen probleem zo gebeurd,maar de mensen uit Banos deden er meer dan een half uur over echt alles werd gewassen geen stukje werd overgeslagen en kon je er niet bij geen probleem je buurvrouw of -man hielp je bij de gekste plekjes.Voor ons een bizar gezicht en om eerlijk tezijn lachwekkend,maar deze mensen gaan blijkbaar 1xper week of misschien zelfs 1x per 14 dagen onder de douche en dan gelijk in de heetwaterbaden.
Wij waren de enigste twee toeristen en eigenlijk was het heel erg leuk want wie keek naar wie het werd een superleuke ochtend waarbij er veel naar ons en om ons gelachen is.