Valdivia malaria

Is er malaria in Valdivia en wat zijn de malaria gebieden Valdivia? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Valdivia, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Valdivia. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Valdivia verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Valdivia om te zien of jouw Valdivia reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Valdivia is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Valdivia

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Valdivia.  

Informatie over Valdivia

Beste foto's & tips van Valdivia

'168062' door lvdmoer '168062' door lvdmoer

ChiliValdivia

ChiliValdivia

Lekker eten

lvdmoer

Dinner time!

'1105032' door Patrick1986 '1105032' door Patrick1986

ChiliValdivia

ChiliValdivia

Lokale vismarkt

Patrick1986

Op deze lokale vismarkt in Valdivia word de vis vers afgeleverd en gefileerd waar je bij staat. De Zeeleeuwen zwemmen in de haven om alle restjes op te vangen. Bijzondere scene om mee te maken waar cultuur en natuur zich op elkaars snijvlak bevinden.

Laat kaart zien