2x T.W.V. € 300 | MEEDOEN KAN TOT 15 August 2020

Let op, de einddatum van actie is al verstreken. Inzendingen zullen niet meer worden meegeteld.

Win een groene roadtrip in een retro VW-bus, inclusief overnachtingen

Campspace is hét online platform voor de nieuwste trend op kampeergebied: microkamperen bij de locals thuis. Microkampeerplekken zijn goedkoop en door iedereen te boeken. Van backpackers tot gezinnen. De missie van Campspace is ‘Reconnect Outside’. Microkamperen draait immers om verbinden, met jezelf en je reisgezelschap, maar óók met de verhuurder en de natuur om je heen. Ben jij iemand met een grote tuin of lap grond, en ben je óók nog sociaal ingesteld? Of ken jij iemand die aan deze voorwaarden voldoet? Schrijf jezelf of een ander dan in als Campspace-host, en maak kans op een unieke groene roadtrip door eigen land. Je krijgt de beschikking over een E-van (een elektrische Volkswagen T2) en slaapt op bestaande Campspaces langs de door jou gekozen route. De roadtrip vindt plaats in het najaar (oktober) en duurt een weekend.

Zo maak je kans

-    Jijzelf of een ander maakt (op jouw verzoek) een verhuurpagina aan via deze link.
-    Op de verhuurpagina komen tenminste acht steengoede foto’s van de kampeerplek te staan.
-    Zodra de Campspace in kwestie voor het eerst wordt geboekt, maak jij, als aandrager of host, automatisch kans op de roadtrip door Nederland.
-    Check je mail. De winnaar wordt in de tweede week van september bekendgemaakt.

Over Evan, de VW-bus
Het Evan-project (lees: e-van) werd in 2019 opgestart door ingenieurs en camperfans Erik van Berkel en Pjotr Sillekens. De elektrische retrocampers bieden reizigers en camperliefhebbers de mogelijkheid om op een schone en stille manier de vrijheid op te zoeken. Daarbij staan comfort en ontzorgen centraal: de elektrische campers zijn RDW-gekeurd en verzekerd, en voordat je vertrekt krijg je allerlei tips en benodigdheden mee. De Evan-campers zijn te huur vanaf de zomer van 2020.