Koror

De voormalige hoofdstad van Koror oogt redelijk modern, doordat de Japanners hier de dienst uit maakten tussen de eerste en de tweede wereldoorlog. Tweederde van de 'Belauers' (inwoners van Koror) wonen in deze stad, voornamelijk jongeren die er heen trekken om te werken. De meesten vinden alsnog een baan buiten Koror, waardoor de stad een soort tussenstop is naar sociaaleconomisch betere oorden.

Informatie over Koror

Beste foto's & tips van Koror

'366258' door iKat '366258' door iKat

PalauKoror

PalauKoror

Milkey Way vanuit de.

iKat

Deze foto is vanuit een Cessna vliegtuigje genomen en bevat wat spiegeling van het raam maar ik vond het toch zonde om niet te delen omdat het een bijzondere locatie is op het eiland Palau in de Pacific tussen Hawaï en de Filipijnen. Je kunt er ook met een boot komen en dan kun je je insmeren met de witte klei van de bodem om vervolgens weer het water in te springen.

'364895' door iKat '364895' door iKat

PalauKoror

PalauKoror

Toplocatie in Palau,.

iKat

Als je dan toch naar Palau gaat, boek dan in ieder geval een paar nachten het Palau Pacific Resort. Het is wel prijzig maar zo de moeite en het geld waard. Je hebt een snorkelstrand voor de deur en volgens mij is dit het enige toegankelijke strand van Koror. Zo mooi kun je bijna nergens ter wereld snorkelen heb ik het vermoeden. Je moet entree betalen voor dit strand als je ergens anders verblijft. Goedkoop is het eiland niet maar zo ongelooflijk mooi (op/aan het water en vanuit de lucht) dat je het nooit meer vergeet.

'367570' door iKat '367570' door iKat

PalauKoror

PalauKoror

Eilanden in birdview

iKat

Nog eentje dan omdat het zo mooi is daar en ik zelf zo geniet van de foto's die ik gemaakt uit tijdens een rondvlucht met een Cessna vliegtuigje boven Palau. Een echte droombestemming....geniet met me mee....

Laat kaart zien