Zuid Centraal Eiland malaria

Is er malaria in Zuid Centraal Eiland en wat zijn de malaria gebieden Zuid Centraal Eiland? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Zuid Centraal Eiland, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Zuid Centraal Eiland. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Zuid Centraal Eiland verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Zuid Centraal Eiland om te zien of jouw Zuid Centraal Eiland reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Zuid Centraal Eiland is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Zuid Centraal Eiland

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Zuid Centraal Eiland.  

Informatie over Zuid Centraal Eiland

Beste foto's & tips van Zuid Centraal Eiland

'441478' door dreamer666 '441478' door dreamer666

Nieuw-ZeelandZuid Centraal Eiland

Nieuw-ZeelandZuid Centraal Eiland

Church of the good...

dreamer666

Wellicht de meest gefotografeerde kerk in Nieuw-Zeeland aan Lake Tekapo. De foto werd genomen bij zonsopkomst waarbij er juist een moment was dat de voorkant volledig opgelicht werd. Een magisch moment.

'430052' door dreamer666 '430052' door dreamer666

Nieuw-ZeelandZuid Centraal Eiland

Nieuw-ZeelandZuid Centraal Eiland

Zonsopkomst aan Lake.

dreamer666

Enorm veel lupines staan in de omgeving van Lake Tekapo en we hadden geluk dat ze tijdens onze rondrit juist in bloei stonden. Een erg mooi zicht en nog beter bij een opkomend zonnetje.

Laat kaart zien

Laatste Zuid Centraal Eiland artikelen