Queensland reisblogs

Magnetic Island

jonneke was er(tot 22 nov 2008) Gepost op 25 nov 083 reacties

(dit wordt een snel, onduidelijk en kort berichtje omdat internet hier nogal duur is maar ik wilde toch even een blog posten om jullie op de hoogte te houden :p)

Lieve mensen,
ben nu op Magnetic Island, 20 minuten met de ferry vanuit Townsville.
Het is hier echt enorm relaxed (en warm!)
De eerste dag alleen maar gechilled op het strand en bij het zwembad (we hebben een soort tropisch zwembad bij ons hostel, erg fijn).
Gisteren de koala walk gedaan en ik heb een koala gezien!! In het wild!! Echt van suuuper dichtbij. Kon haar aanraken enzo en ze had ook een baby bij zich, echt zoo lief!! Heb d'r ook in beweging gezien, dat is nogal bijzonder aangezien die beesten maar iets van 2 uur per dag wakker zijn. Ze zat de hele tijd te poepen en na een minuut of 10 klom ze de boom in :p. Het was echt heel bijzonder om zo'n beestje in het wild te zien! Vooral omdat we ook zo dichtbij konden komen enzo, dat had ik echt nooit verwacht.
Ik heb er ongeveer 1000 foto's van dus die zal ik zo snel mogelijk hier plaatsten :D.
Er lopen hier op het eiland trouwens echt veel beesten rond. Gisteren ook walabi's (schrijf je dat zo?) gezien en nog wat vage beestjes verder.
Vandaag om 10 uur uitgechecked maar blijf nog paar uurtjes hier op het eiland. Tiiu en Bram zijn al vertrokken naar de volgende stop (whitsundays) maar ik blijf nog een tijdje in Townsville (dat is echt een leuk stadje!) om daar een beetje rond te kijken.
Nou mensen, ik ga zo nog maar eens rond lopen hier op het eiland (heeft in totaal maar 12 kilometer aan wegen, niet zo groot dus). Hopen dat ik nog was leuke dieren zie ;).
Tot de volgende keer!
xx liefs!

p.s. vergeet niet m'n moeder te feliciteren maandag ;) haha.


jonneke Positie 32052 (0 p.) Lid sinds 25-09-2008 Foto's en tips: 162 Blogs: 57 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Met de koala en haar baby!! :D
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

weer terug thuis
4 2
Gepost op 29 mei
Nederland Zeeland
Nog maar 1 nachtje slapen!!
0 8
Gepost op 21 mei
Australië Sydney
Vaarwel Melbourne!
0 6
Gepost op 18 mei
Australië Melbourne

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Een haai, een casuaris, een koala en walibi's ? Volgens mij kun je nu wel weer naar huis terugkomen, je hebt nu onderhand ongeveer alles gezien wat je wilde. Nou ja, nog een paar kangoeroes misschien, dan zit 't er op.
Hier heeft het vandaag bijna de hele dag gesneeuwd, winterse taferelen dus en een hele hoop botsingen op de weg. Maar nu dooit het weer, onze ooit zo prachtige tuin is omgetoverd tot een waar blubbermonument. Kou, herinner je je in de Australische hitte nog hoe dat voelt ?
Ach, waarschijnlijk wil je dat niet eens en ik geef je groot gelijk. Het beste vermaak is tenslotte leedvermaak, geniet dus maar van de wetenschap dat wij hier in Zeeland blauwbekken terwijl jij lekker aan het strand ligt te bakken.
No worries mate, kusjes en knuffels, papa.

Door: • Geplaatst op

heej, ik ben net ff een verjaardag ontvlucht om je verhalen te lezen:P voel je je vereerd?
mijn zus i s 23 geworden maandag en nu zit heel de keuken vol met familie:)
sjanneke gefeliciteerd als je dit leest!
koala's zijn zo schattig, een kennis van ons uit groningen heeft er 2 (ik weet niet hoe ze er aan komt hoor), maar die bewegen inderdaad bijna niet.
dikke kus!

pdanielse

Door: pdanielse • Geplaatst op

Luek al die verhalen, temeer omdat we 2 jaar gelden ook zo trip hebben gemaakt. Je hebt wel mazzel gehad met die Causoaris. Die zijn echt levensgevaarlijk. Toen wij er waren waren zo uitgehongerd omdat die cycloon er net had gewoed. Ik wilde wat fotografern op 50 mtr. afstand en Ausies stonden gelijk te roepen dat ik weg moest gaan. Danger!

Veel plezier verder. Peter, reisreporter

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.