Darwin reisblogs

Darwin - Perth, Intro

doppie was er (tot 09 nov 2001) Gepost op 12 mei 090 reacties

Van november 2001 tot eind januari 2002 ben ik van Darwin naar Perth gereisd, grotendeels per fiets met aanhanger, en deels met de auto. (klik voor tip)

Sites als deze bestonden nog niet en van Bloggen had nog nooit iemand gehoord. Om toch het thuisfront op de hoogte te houden van mijn vorderingen stuurde ik mailtjes geschreven op mijn handheld PC via mijn mobiel vanuit de dorpen waar ik mobiele dekking had, inclusief foto's op mini formaat.

De eerste mails waren vrij korte van dag tot dag verslagjes, de latere mails meer verhalend en , naar mijn mening, leuker om te lezen.

Het leek mij wel een leuk idee om 8 jaar na dato dit verhaal in blogvorm nog een keer te vertellen, om het zo echt mogelijk te houden heb ik behalve wat cosmetische ingrepen niets aan de originele tekst veranderd.

Veel plezier.

09/11/2001 Palmerston

Hallo allemaal,
Ik ben heelhuids aangekomen, 12 uur vliegen naar Kuala Lumpur, nauwelijks geslapen, daarna 10 uur door K.L. lopen banjeren, mezelf getrakteerd op 2 halve liters op het vliegveld (36 piek waar praat je over) Na zo’n dag denk je wel te kunnen slapen op de volgende vlucht, niet dus, ome Karel zat weer ‘ns tussen een erg gezellige engelsman en een nog gezelliger australier in. Het gevolg is dat ik nou net 25 km gefietst heb bij 30 graden met een enorme nadorst (wat een zwaar leven heb ik toch)

Ik ga zo het gebied verlaten waar ik mobiele dekking heb, mijn volgende mail zal als alles goed gaat over een paar dagen uit Katherine moeten komen, maar eerst morgen naar Litchfield National Park ,ff een duikje nemen onder een waterval. Werk ze !

Gr Karel

Klik hier voor het vervolg.

doppie Positie 11169 (0 p.) Lid sinds 13-04-2009 Foto's en tips: 666 Blogs: 70 Fans: 7

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Dagje KL
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Tien stappen naar de top.
4 4
Gepost op 20 oktober
Cyprus Turkse kust
Het land dat niet bestaat.
4 12
Gepost op 09 oktober
Cyprus Turkse kust
Maandthema. Doppie's Inferno.
1 12
Gepost op 20 mei
Italië Napels

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.