Bonaire

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bonaire image

7. Bonaire

Bonaire
Nederlandse Antillen
Elstijssen

7. Bonaire

Di 17/3 Het is wel een mijl op zeven. Voor een klein pokke stukkie zijn we een eeuwigheid onderweg. Vanaf Zanderij (Paramaribo) vliegen we in 1u20 naar Trinidad waar we 1 uur stilstaan. Vervolgens vliegen we in 1u20 naar Curaçao. Op de Antillen is het 1 uur vroeger dan in Suriname. Daar moeten we i.p.v. 3,5 uur 4 uur wachten voordat we naar Bonaire kunnen vliegen. Het vliegtuig blijkt nog in de hangaar te staan en er moet ook nog getankt worden. Uiteindelijk is het 13.30 als we voor een vlucht van een kwartier in het gammele kistje naar Bonaire stappen. Zijn we al met al toch zo’n 11 uur onderweg. De familie staat ons op te wachten. Voor ons is Bonaire ook een beetje thuiskomen. We zijn er al zo vaak geweest.
Het klimaat is hier veel prettiger dan in Suriname, minder vochtig en een heerlijk windje. Wel veel meer muggen dan ik er eerder heb meegemaakt. Dit wordt een weekje helemaal niets bekijken, geen nieuwe ontdekkingen, geen reizen, maar gewoon er zijn. Vakantie bij familie en genieten van Evert’s kleinkind.

Ma 23/2 Heb geen Internet op de kamer en af en toe valt ie op het hele eiland uit. Gaat dus wat minder makkelijk. Wij hebben het prima hier. Het is geen reizen maar vakantie. Voor het eerst sinds meer dan een eeuwigheid een boek gelezen. Deze keer hebben we geen auto gehuurd en kom o.a. daardoor ook niet aan fotograferen toe.
Morgen vliegen we om 14.00 naar Curacao voor onze vlucht naar Suriname, die om 19.00 vertrekt.

Tot blogs en groeten, Evert en Els

Foto's

da9c3.jpg
da9c3.jpg
Elstijssen
6c039.jpg
6c039.jpg
Elstijssen
1b11d.jpg
1b11d.jpg
Elstijssen