Bonaire

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bonaire image

BACK WHERE I BELONG

Bonaire
Nederlandse Antillen
Gerholdt

BACK WHERE I BELONG

Ik woon weer op Bonaire, daar waar ik het eeuwige vakantiegevoel heb.

Niet dat Enkhuizen niet beviel hoorrrr. Maar ik heb mijn ziel verkocht voor de liefde. Mijn vriendin heeft alles gedaan om mij terug te halen naar Bonaire, dus werk ik nu voor de Bank en is zij tevens mijn baas............ Valarie wist dat ik alleen terug zou komen naar Bonaire als ik een baan buiten de horeca zou vinden. Al haar invloeden heeft ze gebruikt om mij op die stoel te krijgen.

Ik heb mij enorm verheugd op een zomer in Nederland. Mijn Hollandsche actielijstje heb ik aardig in moeten korten. Van de lange lijst aan familie & vrienden die ik wilde bezoeken is weinig terecht gekomen en mijn motor was net rijklaar toen mijn retourticket alweer geboekt was.

Het klinkt allemaal misschien erg dramatisch, maar ik voel mij de gelukkigste vent in het Universum. Sinds mijn ex-vlam mij heeft geleerd over Self fulfilling Prophecy, en ik het leven over me heen laat komen, loopt het allemaal op rolletjes. Daarbij is het ook nog het jaar van de Konijn, dus het geluk is geheel aan mijn zijde.

Ik heb genoten van een geweldige tijd in Enkhuizen. Voornamelijk de werksfeer bij de Markerwaard en de collega’s hebben daar enorm aan bijgedragen. De familiaire personeelsmaaltijden, de interessante gesprekken met Leo, de horeca-stress in de weekenden en de nog verder te verdiepen vriendschappen. Zoals voorspeld, heb ik goede herinneringen, contacten en vrienden(innen) aan deze tijd over gehouden. Na het werk en op mijn vrije dagen heb ik wekelijks familie, vrienden en Nederlandse cultuur bezocht.

Het liefst snoep ik van twee walletjes en woon, werk en leef ik in beide bijzondere gemeenten van Nederland. Ik ga oefenen in hoeverre de zelfbevestigende voorspelling werkzaam is.

In drie maanden kan er een hoop veranderen. Zo ook mijn woonomgeving. Waar ik eerst vrij uitzicht had over zee, hebben de buren een gevangennismuur om hun inmens grootte huis gebouwd en is de andere buurman begonnen met het opbouwen van zijn huis. Weg uitzicht, weg het genot van de dagelijkse zonsondergang.

Te koop: Huis met voormalig uitzicht op zee ;-)

Toch geniet ik dagelijks van het prachtige weer, wekelijks van de azuurblauwe Caribische zee en zondags kan ik vrij-uit, met slippers, korte broek en zonder helm op mijn motor rijden, die met de boot is overgekomen.

Ik heb het levensritme snel hervonden. ‘S-maandag Spaanse les, ter voorbereiding op mijn volgende Zuid-Amerika reis, woensdag en zaterdag tennis, vrijdag happy hour, donderdag zaalvoetbal en zondag’s rondje eiland op de motor.

En ooh ja, niet dat jullie denken, wat een geweldig leven heeft die gozer. Ik moet ook nog gewoon werken, mijn boodschappen halen, mijn huis schoonmaken en onkruid wieden..............

Foto's

dfae4.jpg
dfae4.jpg
Gerholdt
3b8bf.jpg
3b8bf.jpg
Gerholdt
61dac.jpg
61dac.jpg
Gerholdt

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "BACK WHERE I BELONG"

 • profile image comment
  Door TravelGoom• geplaatst op 06 Jun 2011 | 08:37:29

  Gezellig de hele dag samen op de bank...
  Je was een tijd je weg maar ik weet nu waarheen )-:
  Plezier!

  Bericht aangepast op 08:14:17
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 29 May 2011 | 13:05:05

  Klinkt wel heel aanlokkelijk.Ja werken moeten wij hier ook maar als je dat in zo,n prachtige omgeving met heerlijk weer en een vrouw waarvan je houd is het toch stukken beter denk ik zo.
  HEEL VEEL GELUK!!!!

  Bericht aangepast op 08:12:48
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 29 May 2011 | 14:18:35

  Nou, dat klinkt toch helemaal goed dat leventje!!!!!! Genieten wanneer je kan!!!!!!!

  Bericht aangepast op 08:12:48