Costa Rica

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Costa Rica image

Genoten met volle teugen..

Costa Rica
Noord en Midden Amerika
Silly

Genoten met volle teugen..


Afgelopen vrijdag zijn Jona en ik thuisgekomen van een fantastische reis , wat hebben wij genoten en vooral ook veel gelachen.
Het was in het begin vreemd om met iemand op reis te gaan die je een uurtje gezien en gesproken hebt, maar de klik was er direct vanaf het eerste moment.
Het was een zeer actieve en vermoeiende reis, een schema vol , naar alle uithoeken van Costa Rica, en alles buiten de gebaande paden.
We hebben zo'n 1000 km in ons gehuurde Jeep rondgereden, en alles was perfect geregeld door Anneke Lubbers van YourWay2go.
Na een lange vlucht via Panama, stond er netjes iemand te wachten met een bordje met onze namen erop en bracht ons naar het eerste hotel.
De volgende ochtend werd onze jeep afgeleverd, en zijn we direct op pad gegaan.
We zijn gereden van San Jose naar Fortuna (vlakbij de El Arenal vulkaan) waar tientallen kolibries rondvlogen, daarna
naar de Caribische kust een prachtige open ecolodge vlakbij Cahuita.
Midden in de nacht voelde ik iets branden op mijn gezicht , dit bleek achteraf een vleermuis te zijn geweest die op mijn gezicht had gepoept hahhaha, welcome to the jungle..
s' Avonds rustig liggend in mijn hangmatje luisterend naar alle dierengeluiden en kijkend naar alle flonkerende vuurvliegjes dacht ik ...wow wat ben ik gelukkig ...nooit had ik verwacht reisfotograaf van het jaar 2012 te worden , en nu zit ik hier in Costa Rica., wat is het leven toch mooi :)Eigenlijk zijn de meest onverwachte momenten de mooiste momenten, momenten die je bijblijven..

In het Juli nummer van Columbus magazine kunnen jullie lezen en zien wat het resultaat is geworden van deze prachtige reis, dit was even een klein voorproefje, de reis gaat nog veel verder ..hopenlijk genieten jullie hier net zo van als ik heb gedaan.
La Pura Vida, dit klopt zeker ..

Deze reis werd mede mogelijk gemaakt door: CostaRica2GO

Foto's

7fa9f.jpg
7fa9f.jpg
Silly
9033c.jpg
9033c.jpg
Silly
9033c.jpg
9033c.jpg
Silly