Vancouver

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Vancouver image

Vancouver

Vancouver
Canada
Dutchydaphne

Laatste uren in Nederland

poging twee.. na een half uur tikken is natuurlijk mijn hele blog verdwenen. No problem, het was toch een lang verhaal over mijn uitstelgedrag. Om mijn uitstelgedrag nog even voort te zetten schrijf ik mijn eerste blog toch nog even overnieuw... maar dan in het kort.

Mijn enerlaatste dag begon heerlijk in Casa carina (carlito&marina). Om 7 uur in de ochtend wakker worden met zonnetje op mn pannetje. Dus 2 heerlijke crackers gegeten te hebben (mag van Fajah) heb ik mijn spierpijn zonder succes er uit proberen te lopen. Na 4 km in het park te hebben gerend lekker bezweet terug gekomen. Supermarkt is dicht dus snel een douche genomen en naar saladebar SLA gegaan voor de heerlijke Green Protein en bij Desiree thuis opgegeten. Heerlijk in haar tuin met Lizzy in het zonnetje gelachen gegierd en gebruld. Laatste gossips nog even doorgenomen en nog even van elkaar genoten. Afscheid genomen van mijn liefste lizz, ik ga je missen mopperd XX
Vervolgens doorgescooterd naar Anouk, om samen door te touren naar het strand. Heerlijk een drankje en een salade genomen bij een strandtent. Zonnetje, loungesets, muziek en uitzicht op de zee; net alsof ik al op vakantie ben. Na een paar uur heerlijk chillen toch maar betalen en naar huis gegaan, want oh oh nog zoveel te doen en steeds minder tijd.

Thuis kom je erachter dat 2 koffers dan toch echt te weinig zijn. De lijst met taken is zo lang; huis schoonmaken, wasje draaien, vaatwasser uitruimen, boeken op tablet zetten, artikel Fastball afmaken, vuil wegbrengen, je eten plannen voor de komende dagen (ja dat maakt me nog het meest zenuwachtig) en ga zo maar door. Zo veel dingen nog te doen, dus dan kan je maar beter even Michael Jackson keihard aanzetten en een blog gaan schrijven.

Anyway, ik sta te popelen om te gaan en al mn Canadeze vriendjes en vriendinnetjes op te zoeken. Voor alle thuisblijvers; kom me zeker een keer opzoeken, ik ben er toch wel een tijdje :D

Nou ik ga toch maar even verder met mn to do lijstje, volgende blog zal vanuit het mooie Canada komen. Veel foto's en misschien ook wel Vlogs, als ik de ballen tenminste heb om publiekelijk tegen mn telefoonscherm te gaan staan kletsen.

kusjes van Dutchie Daphne

PS how are my parents doing? missen jullie me al? Love youu XXX

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Laatste uren in Nederland"

 • profile image comment
  Door DsireSpies• geplaatst op 25 May 2017 | 20:40:35

  ♡♡♡ ik ga je echt misssssen mopppie

  Bericht aangepast op 08:11:40
 • profile image comment
  Door AndrSSteensma• geplaatst op 26 May 2017 | 20:59:14

  Lieve Daph.

  Wij groeten je vanuit het zeer zonnige Z-Frankrijk, hopen op een zorgeloze transfer voor je en je zit meer dan ooit in ons hart! Make that change!

  Je trotse Moeder en Pepser!

  Bericht aangepast op 08:11:39