Grand Bahama reisblogs

Duiken, regen en Bahama's

olofensing was er (tot 11 jan 2010) Gepost op 21 jan 100 reacties

Bahama's

Ja, jullie lezen het goed.... De Bahama's. Gezien het een beetje frisjes in Miami was hebben we de boot naar de Bahama's genomen. Vanaf Miami is het 4 uurtjes. Je kan dezelfde dag terug maar wij hebben besloten hier een paar dagen te blijven. Onderweg is heb ranzig op de boot. De helft Vd mensen hangen kokhalzend over de reling. Wij zijn het gewend en hebben geen problemen.
We komen aan in de stromende regen. Maar lekker belangrijk het zijn de Bahama's. We kijken wat rond en relaxen in ons slaapverblijf. Een vette woonkamer, keuken slaapkamer net zo groot als thuis. Gezien we geen zin hebben om de deur uit te gaan bellen we domino's pizza en hangen zappend voor de tv in de bank.
De volgende dag staat olof vroeg op, hij gaat duiken. In de ochtend twee duikjes maken. Het zijn hier haaien, haaien enne haaien. Ze doen zelfs nog aan shark feeding. Het duiken met voedsel zodat de beesten dichtbij komen met veel te gelijk. Helaas niet bij onze duikschool. Echter zijn er haaien zat. Ant komt om 1 uur. Ze doet twee duikjes in de middag mee. Wederom haaien zat. Ze blijven om ons heen zwemmen. Heb een paar super fotosgemaakt. Maar die komen later aangezien we dit via de telefoon op t internet zetten. Het is op de Bahama's net  6 gradenwarmer dan in miami. Maar t water is 29graden waardoor het prima vol te houden is. 'S avonds relaxen we wederom een beetje in ons huisje met als topper een pizza van domino's...... De volgende dag hangen we wat in een dorpje en op het strand uit. Einde van de dag gaat de boot weer terug. Op de boot is allerlei vermaak. Amerikaans vermaak. Americanen moeten vermaakt worden anders klagen ze alleen maar. We doen een fout potje bingo mee. Olof slaapt nog wat op de boot en bij aankomst rijden we naar Miami waar we nog twee nahtjes blijven.
Groetjes

olofensing Positie 36804 (0 p.) Lid sinds 21-07-2009 Foto's en tips: 0 Blogs: 21 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Duiken op de bahamas
blogfoto nr. 2
Duiken op de bahamas
blogfoto nr. 3
Duiken op de bahamas
blogfoto nr. 4
Duiken op de bahamas
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Canada, vancouver & vancouver island!!!!!!!!!!!!
4 3
Gepost op 04 februari
Canada Vancouver Island
San francisco, coast route, los angeles
4 3
Gepost op 29 januari
Verenigde Staten Californie
Met de camper door de nationale parken
4 4
Gepost op 25 januari
Verenigde Staten Californie

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.