Grand Bahama

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Grand Bahama image

Duiken, regen en Bahama's

Grand Bahama
Bahamas
Olofensing

Duiken, regen en Bahama's

Bahama's

Ja, jullie lezen het goed.... De Bahama's. Gezien het een beetje frisjes in Miami was hebben we de boot naar de Bahama's genomen. Vanaf Miami is het 4 uurtjes. Je kan dezelfde dag terug maar wij hebben besloten hier een paar dagen te blijven. Onderweg is heb ranzig op de boot. De helft Vd mensen hangen kokhalzend over de reling. Wij zijn het gewend en hebben geen problemen.
We komen aan in de stromende regen. Maar lekker belangrijk het zijn de Bahama's. We kijken wat rond en relaxen in ons slaapverblijf. Een vette woonkamer, keuken slaapkamer net zo groot als thuis. Gezien we geen zin hebben om de deur uit te gaan bellen we domino's pizza en hangen zappend voor de tv in de bank.
De volgende dag staat olof vroeg op, hij gaat duiken. In de ochtend twee duikjes maken. Het zijn hier haaien, haaien enne haaien. Ze doen zelfs nog aan shark feeding. Het duiken met voedsel zodat de beesten dichtbij komen met veel te gelijk. Helaas niet bij onze duikschool. Echter zijn er haaien zat. Ant komt om 1 uur. Ze doet twee duikjes in de middag mee. Wederom haaien zat. Ze blijven om ons heen zwemmen. Heb een paar super fotosgemaakt. Maar die komen later aangezien we dit via de telefoon op t internet zetten. Het is op de Bahama's net  6 gradenwarmer dan in miami. Maar t water is 29graden waardoor het prima vol te houden is. 'S avonds relaxen we wederom een beetje in ons huisje met als topper een pizza van domino's...... De volgende dag hangen we wat in een dorpje en op het strand uit. Einde van de dag gaat de boot weer terug. Op de boot is allerlei vermaak. Amerikaans vermaak. Americanen moeten vermaakt worden anders klagen ze alleen maar. We doen een fout potje bingo mee. Olof slaapt nog wat op de boot en bij aankomst rijden we naar Miami waar we nog twee nahtjes blijven.
Groetjes

Foto's

3eaae.jpg
3eaae.jpg
Olofensing
4fd11.jpg
4fd11.jpg
Olofensing
4fd11.jpg
4fd11.jpg
Olofensing
6a93d.jpg
6a93d.jpg
Olofensing
6a93d.jpg
6a93d.jpg
Olofensing
f1ff6.jpg
f1ff6.jpg
Olofensing
f1ff6.jpg
f1ff6.jpg
Olofensing