Tenerife reviews

9
Spanje Tenerife
m was hier 15 mrt 2018
Playas America. Time t Smile accommodate van TUI : Coral Dreams. Fantastisch complex!! Nieuw schoon alsof je thuis bent. Aan alles is gedacht. Van Boxsspring bed tot magnetron en Nespresso apparaat. De plaats zelf is mooi aangelegd. Valt op fat het overal schoon is en de infrastructuur is geweldig. De sfeer is gezellig. De temperatuur is er altijd constant. Heerlijk weer met een klein briesje. Je kan er wandelen,fietsen of puur alleen aan het strand liggen. Voor iedereen wt wils. De winkels zijn er luxe en de prijzen zijn vergelijkbaar met Nederland. Hier geen nep artikelen maar prachtige luxe merk winkels. De markten daar er tegen liggen vol met neoartikelen waar ze nog veel te veel voor vragen. Als je op Tenerif bent moet je de Teide zien. Een vulkaan in ruste.Vooral bij zonsondergang is het er prachtig.AAnrader is om een auto te huren om echt wat van het eiland te zien.
Regio
  • schoon en alles goed geregeld
  • in veel plaatsen engelsen
Review geplaatst op 2018-03-15
8
Spanje Tenerife
Suuzer was hier 01 mrt 2017
Ik vind Tenerife een prachtig eiland, alhoewel...Het Zuiden daar heb ik niet zoveel mee, maar het Noorden heeft zulke prachtige plekken! Het is een geweldig eiland (het Noorden) om te wandelen. Ook kun je er prima duiken, mountainbiken en golfsurfen. Andere redenen: de landschappen, de zwarte (en witte) stranden, de natuurparken, de bergen, de pittoreske dorpen, de gastronomie…
Regio
  • voor mij de mooie natuur
  • Veel toerisme vooral in het Zuiden
Review geplaatst op 2017-08-16
9
Spanje Tenerife
YvetteW was hier 01 mrt 2017
Als student toerisme moet je af en toe naar plekken die je niet zo trekken omdat er een studiereis gepland staat. Wat ben ik positief verrast over deze bestemming, ja Tenerife is énorm toeristisch maar heeft ook heel veel onontdekte plekken. Een van deze plekken is Masca, het Maccu Picchu van Spanje is mij verteld. Via een spannend bergweggetje kom je langzaam op grote hoogte, bocht na bocht weer adembenemende uitzichten. Af en toe zijn er parkeerplaatsen waaronder een waar een verrekijker richting de Teide (vulkaan) staat. Wanneer je bij Masca aankomt kan je tocht naar beneden beginnen, er is een trail van 3 uur richting de zee. Je voelt je helemaal alleen op de wereld. Bij de restaurantjes staat Juan gitaar te spelen, elke dag tot 17.00 uur. We raken in gesprek en mijn leraar vraagt naar de zoutwaterbaden. Juan biedt gelijk aan om ons daar heen te brengen. Op zijn aanwijzing belanden we na een half uur in the middle of nowhere. We moeten de auto parkeren en te voet verder. Na zo'n 10 minuten komen we bij een bad dat door mensen is gemaakt maar waar bijna nooit iemand komt. Ik kan nu vertellen hoe mooi het was, maar je moet het zelf ervaren. Een tip voor Tenerife, ga buiten de gebaande paden en laat je verrassen door de schoonheid die er te vinden is. Oh, en als je de vulkaan wilt beklimmen, vraag minstens 2 maanden van tevoren een vergunning aan (online). Anders kom je niet op de top;-)
Regio
  • Veel natuur
  • Altijd warm
  • Veel locals
  • Relatief goedkoop
  • Slecht aangegeven op route
Review geplaatst op 2017-03-12
9
Spanje Tenerife
Playas America. Time t Smile accommodate van TUI : Coral Dreams. Fantastisch complex!! Nieuw schoon alsof je thuis bent. Aan alles is gedacht. Van Boxsspring bed tot magnetron en Nespresso apparaat. De plaats zelf is mooi aangelegd. Valt op fat het overal schoon is en de infrastructuur is geweldig. De sfeer is gezellig. De temperatuur is er altijd constant. Heerlijk weer met een klein briesje. Je kan er wandelen,fietsen of puur alleen aan het strand liggen. Voor iedereen wt wils. De winkels zijn er luxe en de prijzen zijn vergelijkbaar met Nederland. Hier geen nep artikelen maar prachtige luxe merk winkels. De markten daar er tegen liggen vol met neoartikelen waar ze nog veel te veel voor vragen. Als je op Tenerif bent moet je de Teide zien. Een vulkaan in ruste.Vooral bij zonsondergang is het er prachtig.AAnrader is om een auto te huren om echt wat van het eiland te zien.
Regio
  • schoon en alles goed geregeld
  • in veel plaatsen engelsen
Review geplaatst op 2016-09-25
9
Spanje Tenerife
Tenerife is een fantastisch mooi eiland, maar wel heel toeristisch. Daar moet je van houden. Tevens zijn er in het hoogseizoen veel Russen, wederom, daar moet je mee om kunnen gaan. In de wat duurdere resorts zul je geen last van ze hebben, maar als je als jongere naar Tenerife gaat, dan kunnen ze overlast veroorzaken.
Regio
  • Prachtige omgeving
  • Interessante excursies
  • Heel toeristisch
Review geplaatst op 2017-01-08