Peloponnesos reisblogs

Computer frustraties

BiancaRamon is er nu(tot 14 mei 2010) Gepost op 15 mei 102 reacties

Al drie dagen in de weer om mijn reisweblog bij te schrijven dit keer inclusief foto's maar nee, het mocht niet lukken. Woensdag had ik een weblog geschreven en foto's toegevoegd maar toen weigerde de computer om het op te slaan, donderdag had ik bij gebrek aan beter een labtop maar wel 1 die een eigen leven ging leiden en gister hadden we gewoon geen computer. Is kijken of het nu wil lukken of dat ik opnieuw van pure frustratie aan mijn haar sta te trekken!?
Woensdag hebben we een tocht gereden door de Lakonia Mani. Opnieuw allerlei leuke dorpjes en mooie baaitjes gezien. Nyfi baai hadden we helemaal voor ons alleen en bij Katronas baai hebben we heerlijk gegeten. De vis was met recht vers want de eigenaar van het restaurant was er als de kippen bij om bij een binnenkomend vissersbootje de beste vis uit te zoeken.
Donderdag hebben we met pijn in ons hart Gythio verlaten en zijn via Mystras naar Olympia gereden. Mystras is een prachtige ruine van een byzantijns fort dorp uit de twaalfde eeuw met een kerk, paleis, kasteel, kerken en een klooster. Vooral de fresco's in de kerken zijn mooi bewaard gebleven. Als je over de eeuwen oude paadjes loopt heb je echt het gevoel alsof de tijd heeft stil gestaan. Via de Langada pass van Sparta naar Kalomata gereden. Deze route is een must do voor iedereen die hier in de buurt is. Onbeschrijfbaar mooie route door de bergen. Aan de kust waaide het heel hard dus maar door gereden naar Olympia.

BiancaRamon Positie 916 (160 p.) Lid sinds 26-02-2010 Foto's en tips: 101 Blogs: 36 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Op zoek naar papagaaien op de rio Tambopata.
0 2
Gepost op 31 oktober
Peru Jungle
Cusco en de sacred valley.
0 0
Gepost op 27 oktober
Peru Cusco provincie
Voor en tegenspoed in Peru.
0 1
Gepost op 11 oktober
Peru

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hoi Hoi,
Helaas niet gelukt de foto's...heb je nog haren over?????
Leuk om zo met jullie mee te leven.
Het zonnetje schijnt nu ook hier maar het is net geen dertig graden. Misschien 14 maar meer niet.
Ik zit te wachten op de eetkamerstoelen. Die zouden ze tussen 8 en 12.30 bezorgen, het is nu 11 uur maar nog geen stoel gezien!!! Hoezo ongeduldig??
En woensdag komen ze de bank brengen die we even snel hebben gekocht afgelopen zaterdag,kan ik weer wachten. Ze hebben op schiphol weer een vliegverbod vanwege de aswolk ze vliegen niet tot twee uur en daarna kijken ze weer verder. Dus hou het nieuws in de gaten zou ik zeggen.
Misschien moeten jullie wel langer blijven ...niet erg toch???
Veel plezier nog enne hou je panda in de gaten!!!!
Groetjes Nancy

Door: • Geplaatst op

hai ben blij jweer wat van je te horen dus je kon lekker in je nakie zonnen in Nyfi baai
gaan jullie helemaal naar Teseloniki? er schijnt ook nog een gedeelte ergens daar te zijn met apen Pedro vertelde me dat maar daar mogen GEEN DAMES komen want het zijn allemaal mannen apen
waar wweet ik niet precies nou noveel geluk gr ma

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.