West kust en eilanden malaria

Is er malaria in West kust en eilanden en wat zijn de malaria gebieden West kust en eilanden? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar West kust en eilanden, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria West kust en eilanden. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in West kust en eilanden verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten West kust en eilanden om te zien of jouw West kust en eilanden reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies West kust en eilanden is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies West kust en eilanden

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in West kust en eilanden.  

Informatie over West kust en eilanden

Beste foto's & tips van West kust en eilanden

'451702' door Appie007 '451702' door Appie007

Verenigde Arabische EmiratenWest kust en eilanden

Verenigde Arabische EmiratenWest kust en eilanden

Culturele WC...aandui

Appie007

Aan het strand bij een van de Emiraten zag ik dit bordje met de toiletaanduiding. Een mooi cultuurverschil, voor ons grappig om te zien, voor de locals niet meer dan logisch.

Laat kaart zien