Dubai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Dubai image

Dubai

Dubai
Verenigde Arabische Emiraten
SannevdW

Mijn favoriete bestemmingen voor een luxe vakantie

Er zijn een aantal plekjes op de wereld te vinden, waar ik tijdens een vakantie geweest ben, en die ik voor geen goud had willen missen. Door de jaren heen heb ik een flink aantal luxe bestemmingen bezocht die ik je zeker kan aanbevelen.

Ik heb de mooiste en meest luxe bestemmingen voor je verzameld. Het kost je een flinke investering, maar je krijgt er ongelofelijk veel voor terug. Het zijn allemaal blijvende ervaringen waar ik nog steeds erg trots op ben.

Een wereldcruise van 180 dagen
De reis die mij misschien nog wel het meest bijstaat, is een wereldcruise die ik een aantal jaar geleden heb gemaakt. Binnen een half jaar tijd heb ik tijdens deze vakantie kennis gemaakt met meer dan 5 continenten. Het is een verbluffende reis geworden die ik graag nog eens over zou doen. Miami was het startpunt van deze vakantie en ik heb bijna alle hoofdsteden van de wereld wel gezien.

Een wereldcruise is zeker niet goedkoop. Je moet zeker rekenen op een bedrag van rond de € 30.000,00. Echter heb ik voor een luxere variant gekozen en daarvoor meer dan € 70.000,00 neergelegd.

Dubai, de rijkste staat van de wereld
Dubai is natuurlijk de ultieme luxe reisbestemming. Dit stukje van de wereld is echter niet specifiek voor de rijken der aarde weggelegd. Zelfs met een minder groot budget kun je hier uitstekend je vakantie doorbrengen.

Het meest indrukwekkend aan mijn vakantie in Dubai, was mijn bezoek aan Burj Khalifa. Dit is de hoogste toren ter wereld en heeft een hoogte van maar liefst 828 meter. Dit hoogste gebouw ligt dichtbij Dubai Mall, het grootste winkelcentrum van de wereld. Het is zeker aan te raden om hier eens binnen te stappen.

Een luxe strandvakantie in Hawaii
Een andere luxe reiservaring die ik heb opgedaan afgelopen jaren, is mijn reis naar Hawaii geweest. Ik ben hier ruim 3 weken gebleven en heb hier kennis kunnen maken met misschien wel de mooiste stranden ter wereld. Hanalei Bay Beach voelde aan als een waar paradijs. Het leven lijkt hier bijna buitenaards mooi.

Voor deze vakantie zul je een goed gevulde portemonnee moeten hebben, maar je krijgt er ongelofelijk veel voor terug. Ik kan je zeker aanbevelen om in een luxe hotel te overnachten. Laat je daarom verrassen en inspireren en boek eens een vakantie naar de mooiste stranden ter wereld.