Chiang Mai reisblogs

Het mooie noorden van Thailand

yo-han was er (tot 07 jun 2008) Gepost op 04 feb 110 reacties

Vanochtend aangekomen per vliegtuig in Chiang Mai. Ondanks de budget vlucht een prima reis gehad en een aanrader voor de toekomstige Thailand reizigers. Kim liep overigens nog nooit zo gemakkelijk door de douane ondanks de gezonde spanning die ze van te voren had over de batterijen en haar pomp.

Na een korte taxi rit snel een guesthouse opgezocht en een Tuk-Tuk geregeld voor de eerste bezichtingen in deze mooie oude stad. Voor nog geen euro heeft deze fijne vrolijke man ons de gehele middag rondgereden en keurig gewacht tijdens elk bezoek. Op de vraag of we dan geen juweliers of kleermakers hoefden te bezoeken keek hij ons vragend aan, lachte en scheurde weer door. Dit was geheel nieuw na de Tuk-Tuks uit Bangkok die lijken te leven op commissies.

We zitten nu even een regenbui uit en proberen ondertussen uit te zoeken waar we Maetang Elephant Park (http://www.elephanteco.com/) kunnen vinden om van de olifanten te genieten.

Morgen ook nog met onze nu al legendarische Tuk-Tuk vriend naar een plaatselijke apenheul en verder rondkijken in de buurt.

yo-han Positie 12632 (0 p.) Lid sinds 09-11-2008 Foto's en tips: 78 Blogs: 7 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Cambodja, here we come
0 0
Gepost op 04 februari
Thailand Ko Samui
Auw, verbrand
0 0
Gepost op 04 februari
Thailand Ko Samui
Lokale prijzen
0 0
Gepost op 04 februari
Thailand

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.