Chiang Mai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Chiang Mai image

Chiang Mai

Chiang Mai
Thailand
Felicevanzanten

Beland in Chiang Mai en omstreken

Hallo allemaal!

Ik zit hier achter een piepklein tafeltje waar mijn benen net onder passen, achter een toetsenbord met allerlei vreemde tekens erop.. het is maar goed dat er ook gewone letters op staan en anders kan ik natuurlijk ook nog prima slechtziend typen...

Zaterdagmiddag kwamen we aan in ons geweldige hotel in Chiang Mai, na een ietswat uitputtende reis, maar hee, daar voel je in dat zwembad helemaal niks meer van.

's avonds heerlijk Thais gegeten, de volgende dag en avond trouwens weer en ik denk dat het wel even duurt voordat we aan de pizza gaan...

Gisteren zijn we de hele dag op sjouw geweest in Chiang Mai, langs allemaal 'wats', een soort combi van een Boedhha kerk en klooster, met oranje kale monniken en al, erg mooi om te zien!! Ook al het een en het ander gekocht op allerlei erg leuke markten. Jorien, ik heb al vieze beesten gezien, maar wel allemaal dood en .. gefrituurd... sprinkhanen, vieze insecten en .. larven!! BWEEEHH!
Erg boeiend zo'n markt dus.

Verder hebben we nog niet zo veel ondernomen, beetje ons rond laten scheuren in Tuk-tuks en morgen gaan we waarschijnlijk naar een olifanten-opleidings-centrum, naar nog een ' wat' , maar dan een hele grote en vervolgens weer verder. Nu zitten we in een stad met weinig toeristen, maar waar ze wel erg lekkere ijsjes hebben: melk- met groente-ijsjes. Klinkt vies, maar t was best te eten eigenlijk. en gezond natuurlijk.

Zo, we gaan weer op pad, de twee grote krulharigen (haha, ik ben sterker dan de draagmannetjes van t hotel.. die kreeg mijn backpack amper van de grond.. maar t arme ventje woog waarschijnlijk ook net zo veel als mijn backpack ofzo)

groeten, ook van Caroline,
Felice

ps
matthijs, leuk die actie voor pardoes! ik kijk wel hoeveel geld ik hier kan besparen en dat krijgen jullie dan! is anne al terug?
mieke, wil je dit doorsturen aan de rest (ook aan chris en danny)?
judith, mieke, berry, els, is het allemaal gelukt met de mailing?!?
hee sanne! waar zitten jullie?
diaan, hoe is het in Noorwegen?
paskallie, franswaaske, na de vakantie eens borrelen op een terrasje? Kan ik mijn nieuwe aanwinst laten zien... een Yaris!!!
jorien.. ik heb de highscore nog steeds niet..... &^%^$$%#
matthijs, dieetgoeroe, waar zitten in hemelsnaam vezels in? niet in rijst, niet in witbrood.. in groenten?

even genoeg gepst, hoop dat dit ding niet alles in het sanskriet zet dalijk...
allemaal veel liefs uit Thailand!