Bangkok reisblogs

Eerste kennis making met Azie

marieke218 was er (tot 08 feb 2010) Gepost op 17 dec 103 reacties

Voor het eerst na Azie, bestemming Thailand. Na weken van voorbereiding en verheugen op de reis was het dan zover we vlogen met KLM naar Bangkok. Goede vlucht en op tijd geland.
En dan... de spanning van een nieuw vliegveld, het verkrijgen van een visum, het terugkrijgen van de bagage, alles verloopt prima. Er wordt zelfs al geld gepind en het eerste pak met Thais geld ligt in onze handen. En dan de taxi, en ook dat gaat prima. Geen enkel probleem Azie zul je denken. En of het nu aan de warmte ligt, een jet-lag of een cultuurshock, ik zie het in het guesthouse even helemaal niet meer zitten. Wat dacht ik wel op reis zonder iets te regelen met niets anders dan de lonely planet op zak en een guesthouse voor 3 nachten in Bangkok. Op dat moment had je me zo weer in het vliegtuig naar Nederland kunnen zetten zonder dat ik het erg zou vinden.
Maar goed eerst maar even een uurtje slapen, een baantjes in het zwembad en dan.... goed laten we dan toch maar eens in de buurt gaan kijken. Na een rondje Khoa San Road, wow wat een drukte, heerlijk in een parkje aan de rivier gezeten En hier wordt het mij toch duidelijk wat een heerlijk land dit is en begin ik mij te beseffen dat de reis begonnen is.
En hoe het verder ging, een heerlijke maand gereisd en geen minuut naar Nederland verlangd en de vraag die nu door mijn hoofd spookt is wanneer kan ik weer!

marieke218 Positie 30029 (0 p.) Lid sinds 10-12-2010 Foto's en tips: 35 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Gelukkig dat je het leuk begon te vinden. Azië is fantastisch!

ciske

Door: ciske • Geplaatst op

Heerlijk wij vertrekken over 6 weken naar Thailand ook alleen met een lonely planet maar voor ons is het niet de eerste keer , voor ons is het WE MOGEN WEER ! ! !

albertensandra

Door: albertensandra • Geplaatst op

Gelukkig maar dat het zo gegaan is. Reizen is altijd super leuk, maar kan een boel spanning met zich meebrengen. Gelukkig heb je de rest van de maand op en top genoten!!!!!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.