Bangkok

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bangkok image

Bangkok

Bangkok
Thailand
Thailandblog

Goedkoop vliegen naar Thailand

Goedkoop vliegen naar Thailand

Ben jij ook op zoek naar een goedkope vliegticket. Misschien heb ik een paar nutiige tips voor je.

De meeste kans op een goedkope vliegticket naar Bangkok heb je als je vertrekt vanaf Düsseldorf in Duitsland. Soms ook vanaf Brussel, maar dan moet je net geluk hebben. Vanuit Düsseldorf vertrekken er zowel rechtstreekse vluchten als vluchten met een tussenstop. Je vliegt dan naar de internationale luchthaven Suvarnabhumi Airport (de code is BKK) ongeveer 30 kilometer van de stad Bangkok

Het kan voordelig zijn om voor een tussenstop (overstap) te kiezne. Je hebt dan veel meer keuze uit luchtvaartmaatschappijen die op Bangkok vliegen, wel 20 verschillende.

Waaronder bijvoorbeeld Cathay Pacific met een tussenstop in Hong Kong, Etihad met een tussenstop in Abu Dhabi, Malysia Airlines met een tussenstop in Kuala Lumpur en Singapore Airlines met een tussenstop in Singapore.

Een rechtstreeks vlucht vanaf Schiphol kan ook, je hebt dan de keuze uit KLM, Eva Air en China Airlines. Deze vluchten zijn meestal duurder.

De goedkoopste vliegticket naar Bangkok (juni 2010) boek je nu bij:
- Mahan Air met een tussenstop in Teheran, vaste lage tarieven vanaf: € 459
- Air Berlin heeft regelmatig aanbiedingen, vanaf: € 500
- Emirates met een tussenstop in Dubai, vanaf: € 450

De laagste ticketprijzen vindt je meestal in de maanden april, mei en september. Vanzelfsprekend is het ook zinvol om alle aanbiedingen in de gaten te houden.