Kotte vaccinatie

Ga je op reis naar Kotte, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Kotte. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Kotte en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Kotte kan namelijk van gebied tot gebied in Kotte verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Kotte nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Kotte.  

Informatie over Kotte

Beste foto's & tips van Kotte

'214517' door sanlie00 '214517' door sanlie00

Sri LankaKotte

Sri LankaKotte

Sri Lanka - een...sch

sanlie00

Tussen de visvangst zat ook een schildpad. Gelukkig zijn deze beschermd in Sri Lanka en verdween hij niet in de soep, maar werd weer netjes teruggeplaatst in de zee.

'214514' door sanlie00 '214514' door sanlie00

Sri LankaKotte

Sri LankaKotte

Sri Lanka -...vissers

sanlie00

De vissers op het strand halen hun vangst binnen, een klus die wel een aantal uren duurt. De vissers gaan in een bootje de zee op en laten 1 einde van hun net op het strand achter. Ze turen het water af en waarneer ze zien dat er ergens een school vissen zit roeien ze hier met man en macht omheen. Het andere uiteinde van het net, wat zich nog op de boot bevindt, moet weer zo snel mogelijk terug naar de kust. Vervolgens gaan er aan beide kanten mensen staan trekken om het net met de vangst binnen te halen.

Laat kaart zien