Tsambagarav Uul NP malaria

Is er malaria in Tsambagarav Uul NP en wat zijn de malaria gebieden Tsambagarav Uul NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Tsambagarav Uul NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Tsambagarav Uul NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Tsambagarav Uul NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Tsambagarav Uul NP om te zien of jouw Tsambagarav Uul NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Tsambagarav Uul NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Tsambagarav Uul NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Tsambagarav Uul NP.  

Informatie over Tsambagarav Uul NP

Beste foto's & tips van Tsambagarav Uul NP

'541720' door WKerkhof '541720' door WKerkhof

MongoliëTsambagarav Uul NP

MongoliëTsambagarav Uul NP

Kamperen onder de...s

WKerkhof

Op de grens tussen Khovd (spreek uit Hout) en Bayan-Ölgii ligt de Tsambagarav Uul, een bergketen op 4200meter die het hele jaar bedekt is met een mooie laag sneeuw op de toppen. Een mooi ruig gebied waar we de nacht in ons koepeltentje doorbrengen met zicht op de bergen, enkele Kazakken families en een mooi meertje. Het is helder, en een fijne warme dag geweest, maar zodra de zon ondergaat wordt het al snel koud, heel koud! (De volgende ochtend stond het ij op ons tentje) Maar de plek en de fantastische sterrenhemel maken alles helemaal goed!

Laat kaart zien