Mount Kinabalu tijdsverschil

Wat is het tijdsverschil met Mount Kinabalu? Het is belangrijk om te weten in welke tijdszone Mount Kinabalu zich bevindt en wat het tijdsverschil is met Nederland en België. Met name voor het boeken van vliegtickets en hotelboekingen kan dit van belang zijn. Maak je een lange vlucht naar het oosten, dan kom je door het tijdsverschil al snel pas de volgende ochtend aan.

Informatie over Mount Kinabalu

Beste foto's & tips van Mount Kinabalu

'494567' door lonaatje '494567' door lonaatje

MaleisiëMount Kinabalu

MaleisiëMount Kinabalu

En toen scheen de...z

lonaatje

4.095 m afzien. Het koste me bloed, zweet en tranen, letterlijk. Ik kreeg last van de hoogte en moest alles uit mezelf halen om door te zetten. Tijdens de laatste 150 meter, wat meer als 150 km leek, kwam ik mensen tegen die al aan het dalen waren. Het was mistig op de top, zo mistig dat ze niks konden zien. Toch strompelde ik door, ik moest en zou de top halen of er iets te zien was of niet. Puffend en huilend had ik eindelijk de top gehaald, het klaarde op en zag ik dit:

'361961' door vivelafem '361961' door vivelafem

MaleisiëMount Kinabalu

MaleisiëMount Kinabalu

Sunset Mt Kinabalu

vivelafem

Tijdens onze barre tocht naar de top van Mt Kinabalu werden we beloond met prachtige uitzichten als deze. Het licht leek iedere minuut weer te veranderen, zo mooi! De trek omhoog is het zwaarste dat ik ooit heb gedaan maar een geweldige uitdagingen om de top, op bijna 4100 meter te halen. Een prachtervaring!

'282904' door pbroek '282904' door pbroek

MaleisiëMount Kinabalu

MaleisiëMount Kinabalu

VREEMDE TOR.

pbroek

Bij ons bezoek aan het Mount Kinabalu park zagen we niet alleen veel vreemde planten, bekerplanten, bloemen, maar ook insecten en torren, een daarvan vond ik toch wel een foto waard, hij is zwart/oranje en let vooral op zijn gekartelde voel - sprieten. zie ook mijn blog nr 2.

Laat kaart zien