Kuala Lumpur

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Kuala Lumpur image

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur
Maleisië
WendyTS

I'm back!

Mijn heerlijke reis door Maleisië zit er helaas alweer op. Tien dagen is ook veelste kort! We hebben heerlijk genoten en veel gezien! Helaas is een studiereis altijd maar kort en moet je veel proppen in het programma om een beetje een beeld te krijgen van een land... We hebben 2 nachten in Kuala Lumpur geslapen, 2nachten in de Taman Negara, 2 nachten in de Cameron Highlands en 1 nachtje op Penang. Helaas op dag 1 al samen met 11 andere een voedselvergiftiging opgelopen. Na medicijnen te hebben gekregen in de Klinik krabbelde we er allemaal na 2/3 dagen weer bovenop. We waren met een groep van 15 meiden/dames en onze begeleider van Malaysia Airlines was Simon. Hij is degene die ervoor gezorgd heeft dat we een fantastische reis hebben gehad. Onze gids Helmi en mr Driver hebben hem daar uiteraard goed bij geholpen!

In KL hebben zijn we naar China Town geweest en we hebben de Batu Caves bezocht.
In de Taman Negara hadden we een night trekking en een canopy walk tour. Ook hebben we de Orang Asli bezocht, helaas kon ik hier niet bij zijn omdat mijn voedselvergiftging weer opspeelde...
In de Cameron Highlands hebben we uiteraard de theeplantages/ aardbeienplantages en de theefabriek bezocht.
Op Penang hebben we in de lokale Trisha rondgereden en hebben we nog even 2 uurtjes van de zon genoten op het strand voordat we alweer naar huis vlogen. Uiteraard hebben we ook hier Chinatown aangedaan en flink geshopped!

Had gelukkig maar 3,5 kilo overbagage en hoefte niet te betalen... Lief glimlachen en doen alsof je niets fout hebt gedaan werkt gelukkig vaak ;-)

Ga nu 1 voor 1 de vele foto's die ik heb gemaakt uploaden.

Veel plezier met bekijken!

wendy