Sana'a omgeving vaccinatie

Ga je op reis naar Sana'a omgeving, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Sana'a omgeving. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Sana'a omgeving en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Sana'a omgeving kan namelijk van gebied tot gebied in Sana'a omgeving verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Sana'a omgeving nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Sana'a omgeving.  

Informatie over Sana'a omgeving

Beste foto's & tips van Sana'a omgeving

'291834' door fischerboxtel '291834' door fischerboxtel

JemenSana'a omgeving

JemenSana'a omgeving

Sahel. Loop met het..

fischerboxtel

Zoals je ziet is Kahel een prachtig voorbeeld van een bergdorpje die je overal ziet tijdens een trekking door de Haraz mountains. Je zult wel flink op en af moeten en bij mensen thuis moeten slapen. Maar dat maakt het alleen des te leuker. Tip : Zo ongeveer op 3 uurtjes van Sana'a vandaan met een taxie ( kost iets van 25 euro ) kom je uit bij Al Hajjara. Daar kun je overnachten. Vanaf daar kun je wel ergens een gids regelen voor een trekking naar de al die andere dorpjes in de bergen. Allemaal gebouwd op rotsen ter bescherming van aanvallen. Maar dat is verleden tijd. Wij hebben bij mensen thuis overnacht. In jemen voelt iedereen zich verplicht gastvrij te zijn.

'452148' door CBurgstad '452148' door CBurgstad

JemenSana'a omgeving

JemenSana'a omgeving

Slager in Jemen

CBurgstad

Op de route van Sanaa naar Kaukaban hebben we een korte tussenstop om een glaasje thee te drinken. Maar als ex-slager gaat mijn belangstelling meer uit naar deze man, die in een oude schuur een geit staat te villen: prachtig in het zonlicht dat door een gat in het dak naar binnen valt en het bloed op de grond extra rood doet kleuren.

'488845' door afrika '488845' door afrika

JemenSana'a omgeving

JemenSana'a omgeving

Oude vrouw

afrika

Medio negentiger jaren was ik in Jemen. Een prachtig land, waarvan het Noorden en Zuiden net samen waren. Je kon nog niet overal komen, maar ik voelde me er op de meeste plekken heel veilig. Het is zo triest dat dit land nu weer zo veel te lijden heeft. Deze vrouw kwamen we ergens onderweg tegen.

Laat kaart zien