Shiretoko NP malaria

Is er malaria in Shiretoko NP en wat zijn de malaria gebieden Shiretoko NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Shiretoko NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Shiretoko NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Shiretoko NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Shiretoko NP om te zien of jouw Shiretoko NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Shiretoko NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Shiretoko NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Shiretoko NP.  

Informatie over Shiretoko NP

Beste foto's & tips van Shiretoko NP

'532670' door Bowral '532670' door Bowral

JapanShiretoko NP

JapanShiretoko NP

'Fly Like an Eagle'

Bowral

Steve Miller zong het al in 1976. Deze White-tailed Eagle scheert over een sneeuwvlakte in het uiterste noordoosten (Shiretoko) van Hokkaido. Aangezien ik geen vogelkenner ben, heb ik het maar even opgezocht: de White-tailed Eagle heeft een vleugelspanwijdte van 1,78 tot 2,45 meter en is daarmee een van de grootste adelaars. Alleen de Steller’s Sea Eagle is nog groter.

Laat kaart zien