Fukushima visum

Als je op reis gaat naar Fukushima, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Fukushima nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Fukushima heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Fukushima bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Fukushima overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Fukushima gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Fukushima

Laat kaart zien

Laatste Fukushima artikelen

Luguber: Loop in 360° door radioactief Fukushima

In 2011 kostte een tsunami aan 19.000 (!) Japanners het leven. Greenpeace keerde er 7 jaar na dato terug met een 360-gradencamera, en schoot er deze lugubere beelden van het verlaten rampgebied.

In 2011 kostte een tsunami aan 19.000 (!) Japanners het leven. Greenpeace keerde er 7 jaar na dato terug met een 360-gradencamera, en schoot er deze l...