Bali

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bali image

Bali

Bali
Indonesië
Laurabish

De laatste fashion trends voor de herfst

De nieuwste trends zijn alweer zichtbaar op de straten van Indonesië. Ik wil jullie deze fashion voor aanstaande herfst niet onthouden dus hierbij dé trends en mijn tips om de show te stelen!


1. De sok is weer helemaal hip. Draag hem in combinatie met je mooiste sandalen, slippers of crocs. Het liefst met een druk pantroontje en voor de echte fashionista’s: met gescheiden tenen! Het zit ook nog eens comfortabeler in een slipper.
Mijn tip: kies een kleur de niet overeenkomt met de bijbehorende schoen, dan kun je ze lekker goed zien!

2. Zoals bij tip 1 al is vermeld: de crocs zijn hot en dé fashiontrend van de zomer maar ze mogen absoluut niet ontbreken in je collectie voor de herfst.
Mijn tip: kies er een leuke sok bij uit!

3. Dit is een trend die een snelle groei doormaakt. Helemaal anno 2013 en trending topic: combineer fashion met gezondheid; kies voor een mondkapje!
Mijn tip: kies er eentje uit met een leuke tekening!

4. De tanktop is een klassieker. Hij is er voor jong en oud in elke denkbare kleur. Hij zit heerlijk luchtig en je hebt lekker veel huid om te bruinen.
Mijn tips: kies er eentje uit met de tekst ‘bintang’ erop, dan iedereen zien dat je in Indonesië bent. Helemaal hot! En om een fashion statement te maken draag je hem elke dag!

5. Ze is niet meer van de straten weg te denken en nog altijd even fashionable als ze niet zelfs een beetje meer fashionable is geworden. De ‘Hello Kitty’ kun je dragen als kleding, maar de accessoires zijn er voor het oprapen.
Mijn tip: combineer zoveel mogelijk accessoires om het merkje zo vaak mogelijk terug te laten komen in je outfit! Mix and match er op los!

6. De laatste fashion ontwikkeling is helemaal trendy en uitdagend. Een bikini onder je korte broekje is zonde om niet te laten zien, laat staan je mooiste hipster of tanga. Dé oplossing hiervoor: draag je korte broekje open!
Mijn tip: om het er natuurlijk uit te laten zien laat je speels de ene flap nonchalant hangen maar gooi je de andere wel zo ver mogelijk naar beneden om zoveel mogelijk te laten zien!


Dit waren de hotste ontwikkelingen op het gebied van mode. Ik hoop jullie allemaal in style te zien volgende week als ik weer terug ben!