Mumbai (Bombay)

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Mumbai (Bombay) image

Mumbai (Bombay)

Mumbai (Bombay)
India
JoeriTimmermans

Arriving in Mumbai

Goed daar gaan we dan mijn eerste blog ever!

Na maanden van voorbereiding, van het lezen over de landen die we willen bezoeken en het kopen van alle benodigde spullen tot het opzeggen van de huur en de verkoop van alles dat in ons bezit was,(ben alleen nog eigenaar van een backpack en alles dat daarin past) vlogen we vanaf Brussel met Jetairways en na 9 uur vliegen zetten we eindelijk onze voeten op de Indische grond in Mumbai!
Na het eindeloze wachten op onze backpack en zelfs een klein oh oh het zal toch niet waar zijn, kwamen de tassen de hoek om.
Op naar de prepaid taxi stand want het was al 12 uur in de nacht. Na een halfuurtje met de tas bovenop de taxi gebonden en starend naar alle mensen die overal verspreid over straat wonen en slapen kwamen we aan bij ons guesthouse.
We hadden weken vantevoren al gereseveerd en hadden de bevestiging bij en toch was het hek op slot! Na even rammelen en schreeuwen werd er open gedaan en werd ons medegedeeld dat de kamer die we gereserveerd hadden pas vanaf morgen beschikbaar was en dat er alleen nog plaats was in een duurdere kamer. Na een half uur gedoe en heel veel telefoontjes van de manager naar zijn baas kregen we uiteindelijk de duurdere kamer voor minder geld dan dat we kwijt waren geweest met de goedkopere kamer incl. Tax!

Na een goede nachtrust op naar downtown Mumbai!

Cheers!