India

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

India image

India

India
Azië
Akerkvliet

India waar je als vrouw op moet letten

Te weinig plek om onder Tips te vermelden. Dan maar als blog item.

De huidige India is straatarm. Maar in de toekomst zal India welvarend zijn. Zij zal het volk overspoelen met een Tsunami van hoop en geloof. Haar iedere gedachte wordt beantwoord met een nieuwe visie. Oneindig de mogelijkheden op weg haar nieuwe toekomst. Zij zal offers brengen om een meer duurzame basis voor de mensheid op te bouwen. Ze zal nationalisme en internationalisme omhelzen, en wordt de ware symbool van spiritualiteit in actie. "Fred".Doe vooraf je huiswerk

Vooral voor vrouwen, India is niet zoals elk ander land dat je ooit hebt bezocht. Als je een Indiase buurvrouw heeft praat met over hoe westerse vrouwen worden waargenomen. Chatten met vrienden die reisde naar dat deel van de wereld. En lezen, lezen, lezen alles wat je vinden - zowel fictie als non-fictie.

Gezond Verstand

Gebruik het! ls het wijs om te gaan joggen in Central Park NY's om 4:00 s'nachts ? Ik denk het niet, dus ga dan niet naar de openbare stranden alleen (of met een andere vrouw) bij dageraad. De meeste Indiase vrouwen die zwemmen op de stranden hebben de neiging om dit te doen op prive stranden, waar ze niet worden begluurd door grootte aantal vreemdelingen.


Reis niet te goedkoop

Als je veilig en comfortabel wil reizen verblijf in goede hotels. Alle vijf sterren hotels bieden een uitstekende service, en ze zijn relatief goedkoop met de huidige wisselkoers. Zo niet, overweeg dan middenklasse hotels waar de Indiase vrouwen uit de verblijven deze zijn schoon en veilig.

Transport

Nadat je het genoegen heb gehad met de bus te reizen in de steden, probeer dan het alternatief, het huren van een auto met chauffeur. Je kunt dit doen via uw hotel en, in vergelijking met Nederlandse normen, het is niet erg duur. Een goede chauffeur zal je veilige naar je bestemming brengen, maar hij kan je ook waarschuwen voor plaatsen waar je in de problemen zou kunnen komen. Een auto met airconditioning is duurder, maar in India, de extra "comfort" is elke cent waard.


Zoek een Indiase vriendin

India's bevolking met meer dan 1 miljard inwoners, moet het niet te hard zijn om in contact te komen met een Indiase vrouw. Indiase vrouwen hebben een sterk gevoel van zusterschap, en zijn meestal vriendelijk. In de steden, zijn er veel die Engels spreken, en ze zal blij zijn om je te vertellen waar wel heen kan gaan, en waar niet. Bezoek bijvoorbeeld: Zuid-Aziatische websites en Zuid-Aziatische Vrouwen websites voordat je reis gaat plannen. Bijvoorbeeld: http://womenwelcomewomen.org.uk/ http://www.women-on-the-road.com/

Vraag om gekookt of verzegelde flessen water van de hotel waar je verblijft.

De beste manier om gezond te blijven is om te reizen met je eigen veilige fles water.

Reis met iemand anders

Man of vrouw het maakt niet uit. In India wordt een vrouw alleen reist vaak gezien als "loslopende wild."

Kleding[

In de meeste steden kan je gewoon westerse kleding dragen - broeken, shorts, rokken. Maar, je moet je gezond verstand gebruiken. Als u met de auto reist, met een groep, kleedt je zoals je wilt. Reis je alleen, dan kan je beter een salwar kameez, aantrekken het voelt koel aan, kan overal, en ziet er geweldig uit op vrouwen van elke grootte!

Handtastelijkheden

Helaas, het gebeurt. Indiase vrouwen hebben goed ontwikkelde voelsprieten voor kontenknijpers en volgen meerdere strategieën. Vermijden -overvolle bussen en wacht op een minder overvolle bus, neem auto's / rickshaws. Houding -. Steek je ellebogen in een lichte hoek tijdens het wandelen in een menigte, draag een grootte tas . Kleding - draag een salwar, schoenen met een lichte hak zal je helpen om "per ongeluk", op iemands tenen te gaan staan,weg als ze te dichtbij komen!

Dus let goed op gebruik je verstand en geniet van dit prachtige land.