Kenia

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Kenia image

Kenia

Kenia
Afrika
Schenkel

MIJN EERSTE KAMPEERAVONTUUR>

Waar slaat dit nu op zullen jullie denken,maar in 1998 ging ik voor het eerst met mijn vriendin op vakantie in Kenia maar in lodges was toen veel teduur voor ons.
Ja,dan toch maar in een tent wij hadden echt nog nooit gekampeerd en iedereen zei ons jullie zijn hardstikke gek dat word kramperen en dan in zo,n land.
Lekker eigenwijs boekten wij toch!!!!!!!.
In het vliegtuig allebei goed zenuwachtig wat staat ons tewachten.

Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Nairobi zijn we voor eventjes de tenten vergeten want je komt dan in zo,n andere wereld terecht dat zag je eigenlijk alleen maar op tv.

Ja,en dan komt de eerste nacht moet je zelf je tent opzetten zie je het al voor je twee meiden nog nooit gekampeerd moeten zelf hun tent opzetten!!!!!!.Gelukkig we krijgen hulp van twee groepsleden (de groep bestond uit 6 pers) en binnen notime stond de tent.
Waar is de toilet??? JA,die is er niet en als ik dan vannacht eruit moet omteplassen!!!!!!!!!!.We kregen allemaal een halve lege fles en daarin moesten we dan maar plassen,ja en dan moet je natuurlijk spontaan.
Eindelijk lagen we in de tent en het was heel stil totdat we een leeuw hoorden brullen gelukkig liep die aan de andere kant van de rivier,plotseling hoorden we ook iets langs de tent lopen O,Jee daar heb je het al het ging lekker tegen onze tent aanhangen ja,en wij daarbinnen stonden doodsangst uit.
Het is gelukkig goed afgelopen en naar een paar nachten kregen ook wij plezier in kamperen .

En voor het jaar erna gelijk een kampeerreis geboekt zo zie je maar .Je moet alles een keer meegemaakt hebben.