Argentinië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Logeren bij Willem-Alexander?

Gepubliceerd: 13 feb 2009
0

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima slaan graag hun vleugels uit. Je hebt dan ook steeds meer kans dat je de twee in het buitenland tegen het lijf loopt in plaats van in Nederland. Lieten ze vorig jaar nog een riant vakantiehuis in het ongerepte Mozambique bouwen, nu heeft het paar een landgoed aangekocht aan de voet van de Andes.

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst is het landhuis niet bedoeld als tweede vakantiewoning, maar als investering. Het landgoed ‘La Estancia Pilpilcura’ kostte bijna 2,5 miljoen euro en bestaat uit 1500 hectare grond met daarop een hotel en een paar vakantiehuisjes. De broer van Máxima, Martin Zorreguieta, zal de ranch met vakantiehuisjes in het zuiden van Argentinië gaan bestieren.
Boeken is momenteel nog niet mogelijk.

Patagonië
De streek Patagonië in Zuid-Amerika strekt zich zowel uit over Chili als Argentinië en staat bekend om zijn adembenemende schoonheid. Dankzij Duitse immigranten waan je je op bepaalde plekken in de Alpen bij de aanblik van bijvoorbeeld dennenbomen en chalets. De ranch van het prinselijk paar ligt dichtbij het fameuze skioord Bariloche, een populaire vakantiebestemming voor rijke Zuid-Amerikanen.

Foto 'Wat een uitzicht - Bariloche' door marsha.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Argentinië artikelen
Reisnieuws
Een bijzondere vriendschap in Buenos Aires

23 sep 2016, Een Duitse stewardess, Olivia Sievers, kreeg er tijdens een trip in Argentinië wel een hele trouwe vriend bij. Een zwerfhond in Buenos Aires trok haar aandacht en ze besloot het beestje wat affectie te geven. Wat daarna gebeurde is zo aandoenlijk!

0
Reisnieuws
Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

18 aug 2016, Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

2
Reisnieuws
Doen! De mooiste bestemmingen buiten de gebaande paden

16 aug 2016, Als ervaren reiziger en Columbuslezer wil je niet alleen de voorgekauwde toeristische plekjes leren kennen, maar ben je vooral benieuwd naar de mooie plekken buiten de gebaande paden. Het wordt steeds lastiger om echt onontdekte plekjes te vinden,...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.