ronbuitendijk

profiel ronbuitendijk

Naam

Ron Buitendijk

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

04 januari 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Tibet

Fav. stad

New York, Bangkok

Over mij

Een 39-jarige man met te veel hobby's. Uiteenlopend van karten (www.cepat-kalong.nl) via het houden van koi-karpers naar alles vast leggen op de gevoelige plaat. Sinds enkele jaren actief met hobby-fotografie en zie dit dan ook als een kans om te leren.

Mijn Motto

'Wereld verkennen, de mooiste plekjes op aarde.....'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 50D

 

2 reactie(s) bij "ronbuitendijk"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-10 20:07:09
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 16:59:46

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'168642' door ronbuitendijk '168642' door ronbuitendijk

ThailandNoordoost Thailand

ThailandNoordoost Thailand

Local farmer

ronbuitendijk

Tijdens een wandeling door een dorp in het oosten van Thailand, zijn er schitterende plaatjes te schieten van de locale mensen.

'465677' door ronbuitendijk '465677' door ronbuitendijk

Tibet

Tibet

Wandeling Ganden...Kl

ronbuitendijk

Als je het Ganden Klooster gaat bezichtigen neem dan de moeite om lange wandelroute naar de top van de berg te maken. In verband met de hoogte is het ongelooflijk vermoeiend en heb je het gevoel drie keer dood te gaan, eenmaal boven ben je dit alles vergeten als je het schitterende uitzicht met de eerste sneeuwtoppen voor je ziet. Dan voel je je "On top of the world".