garlinn

profiel garlinn

Naam

Jasper van Linn

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

29 december 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Venezuela

Fav. stad

Sevilla

Over mij

Mijn favoriete vakantiebestemming is niet beperkt tot één werelddeel/land/stad. Ik wil nog zoveel zien en de landen waar ik ben geweest zijn allemaal mijn favoriet.

Mijn Motto

'zoveel mogelijk genieten van het land waar we op vakantie zijn, zoals de cultuur en de locale keuken.'

 

2 reactie(s) bij "garlinn"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-10 20:04:49
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-04 15:23:51

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'26125' door garlinn '26125' door garlinn

GriekenlandKreta

GriekenlandKreta

Lassithi Plateau

garlinn

Prachtige blik over het Lassithi Plateau

'26121' door garlinn '26121' door garlinn

GriekenlandKreta

GriekenlandKreta

Windmolens van Kreta

garlinn

Vlak voor het bereiken van het Lassithi Plateau kom je eerst over deze bergkam, waar deze oude windmolens staan. Dmv deze windmolens pompden ze vroeger water naar dit plateau.

'465631' door garlinn '465631' door garlinn

Venezuela

Venezuela

National Park de...Mo

garlinn

National Park de Morrocoy bestaat uit een groep kleine eilandjes, omgeven door koraalriffen. Het is het thuis van veel soorten watervogels die gespot kunnen worden tijdens een bootexcursie door de mangroven. Met de witte stranden en magische onderwaterwereld, behoort dit park tot het mooiste plekje van de Venezolaanse kust. De (bounty) eilanden die voor de kust liggen kan je bereiken met een vissersboot, deze moet je vooraf in Chichirivichi of Tucacas huren en het liefst met meerdere mensen, want betaal je minder.