cornelia

profiel cornelia

Naam

cornelia stuyver

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

02 oktober 2008

Favorieten

Fav. land

Spanje

Fav. stad

Valencia,Madrid, Barcelona.

Over mij

Andere culturen hebben altijd mijn interesse,ook de eetgewoontes, dansen, muziek,en natuurlijk nog veel meer niet benoembare zaken.Ik ben niet meer zo piepjong maar misschien heb ik af en toe toch nog wel iets leuks bij te dragen op deze site.

Mijn Motto

'Never a dull moment!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

sony cybershot

 

1 reactie(s) bij "cornelia"

  • profile image comment

    Door: woutercello Geplaatst op 19 januari 2013 17:22 uur Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-19 17:30:04

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'117780' door cornelia '117780' door cornelia

SpanjeCom. Valenciana

SpanjeCom. Valenciana

Een paella municipal

cornelia

Een plaatselijke paella voor het dorp Els Poblets,we konden er bij de gemeente inschrijven voor een gratis paella maaltijd. Het was goed georganiseerd, er was ook een podium met een band die leuk speelde.Jong en oud danste! In de zomer heeft elk dorp wel zn dorpsfeest met veel eten,muziek en dansen op straat.