Chang

profiel Chang

Naam

Ton Dijkman

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

17 mei 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Fav. stad

Chiang Mai

 

1 reactie(s) bij "Chang"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 09:55:52

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'55179' door Chang '55179' door Chang

ThailandChiang Mai

ThailandChiang Mai

Elephant ride & Bambo

Chang

In "Mae Ping Elephant Village" kun je een olifanten show bijwonen, een ritje op een olifant maken, bamboo "rafting" op de rivier de Ping, een Ossenkar tocht en daarna een heerlijke lunch.

'55694' door Chang '55694' door Chang

EgypteCairo

EgypteCairo

Sound & Light Show at

Chang

De Sound & Light Show bij de piramide's van Gizeh verteld de geschiedenis van Egypte. De sound & light show wordt in verschillende talen weergegeven. Let dus wel op, wanneer en hoe laat welke taal gesproken wordt.

'467117' door Chang '467117' door Chang

EgypteCairo

EgypteCairo

Tal'aat Harb Street

Chang

Tal'aat Harb Street (dicht bij het Egyptish Museum) is het winkelgebied van de lokale bevolking van Cairo. Vanaf 21 uur is hier een drukte van jewelste. Dan gaat de hele familie (van 1 - 88) flaneren en eventueel inkopen doen. Ook een gedeelte van 26th July Street wordt dan door ze in beslag genomen. Lekker eten kan men bij Restaurant Felfala (bij Tal'aat Harb Square, ingang Sabri Abu Alam) en goedkoop overnachten in King Tut Hostel.